Pesä-Kiilat valmiina tulevaan kauteen, Kippola jatkaa

9.11.2008

Pesä-Kiilat on saanut joukkueen kasaan ja siinä tullaan näkemään myös Janne Kippola, joka varmisti jatkonsa tulevalle kaudelle. Seura voikin ylpeänä esitellä joukkueen, sillä vain kaksi pelaajaa tulee Keski-Pohjanmaan ulkopuolelta.

Pesä-Kiilat luottaa vahvasti omiin ja lähialueen pelaajiin. Tällä linjanvedolla voidaan katsoa jo pidemmälle kuin kauteen 2009. Joukkue tulee olemaan sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta, joka antaa pelinjohtaja Jukka Tiitolle hyvät edellytykset tulevaisuuteen.

 

Joukkue on aloittanut harjoittelun ja tulevana viikonloppuna se kokoontuu leiriviikonlopun merkeissä seuraavalla kokoonpanolla: Jari Hiltunen, Petri Huhtala, Janne Kippola, Tero Kivelä, Mikko Närhi, Niilo Piiponniemi, Panu Puputti, Petrus Puputti, Kai Pätsi, Joonas Rajala, Pekka Saari, Heikki Savikoski, Pasi Seppälä ja Jyri Suhonen. Joukkueen valmentajina toimivat Petri Huhtala ja pelinjohtaja Jukka Tiitto

 

Pesä-Kiilojen harjoitusvahvuuteen liittyy myös Jussi Jänkä HaVe:sta. Menneellä kaudella Jänkä pelasi polttolinjassa ja voitti mm. suomensarjan länsilohkon etenijä- ja kärkilyöntitilaston.

 

PESÄ-KIILAT JA TOHOLAMMIN URHEILIJAT FARMIYHTEISTYÖHÖN

 

Seurat ovat hyvässä yhteisymmärryksessä päätyneet yhteistyöhön ainakin miesten osalta. Tämä antaa mahdollisuuden TU:n pelaajille kokeilla rahkeitaan vaikkapa ykköspesiksessä. Tulevana viikonloppuna muutama mies saapuukin Haapajärvelle leiriviikonloppuun. Farmin myötä myös meidän pelaajilla on mahdollisuus pelata Toholammilla.

 

 

 

Yhteistyöterveisin  Jaana Puranen (0400 – 410 824)

 

Farmiyhteistyöstä voi kysellä myös Jorma Rekoselta (TU) puh 044-5885690