B-pojille voitto Siilinjärvestä

13.8.2008

Kotiyleisö sai nauttia jännittävästä pesäpallo-ottelusta, kun Haapajärven B-pojat käänsi ottelun Siilinjärveä vastaan voitokseen supervuorossa. Ottelukotijoukkueelle jaksoin 2-1.

Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue oli vielä kolmannessa vuoroparissa johdossa, mutta Siilinjärvi onnistui viemään jakson juoksuin 3-5.

Toista jaksoa pelattiin pitkään nollatilanteessa, Siilinjärvi meni jo 0-2 johtoon ennen Haapajärven viimeistä sisävuoroa. Kotijoukkue onnistui kuitenkin tekemään tarvittavat juoksut, hieman vieraiden avustuksellakin.

Supervuorossa Siilinjärvi aloitti sisällä ja onnistui tekemään yhden juoksun. Kotijoukkue kuitenkin tasoitti ja väänsi vielä sen tarvittavan voittojuoksun. Ottelu päättyi siis kotijoukkueen voittoon lukemin 2-1 (3-5,3-2,2-1).

Jatkosarja jatkuu Pesä-Kiilojen osalta ensi sunnuntaina, jolloin joukkue matkustaa Iihin.