Kauden 2007 päättäjäiset

22.9.2007

Seuran puheenjohtaja Jaana Puranen ja kauden palkintopöytä sateisessa Ronkaalassa
Seuran puheenjohtaja Jaana Puranen ja kauden palkintopöytä sateisessa Ronkaalassa

Kauden 2007 päättäjäisiä vietettiin Ronkaalassa junioripelaajien ehdoilla. Samalla, kun juniorit kertasivat pesistaitoja tekniikkaradalla, vanhemmat keräsivät talkoilla mainoksia pois kentän reunoilta.

Kauden palkinnot jaettiin sitten tekniikkarataosion päätteeksi.

Palkintojenjaon aluksi seuran puheenjohtaja Jaana Puranen kertasi vielä lyhyesti mennyttä kesää:

- On ollut ilo seurata junioreiden innokkuutta ja etenkin aivan pienempien onnistumisen riemua. Peleissä sattui ja tapahtui, eikä kaveria jätetty tiukoissakaan tilanteissa. Peleissä pelaajat olivat jopa sopineet, että kaverinkin tulee saada koskettaa palloa, joten se palon tekeminen ei aina ollut tärkein asia, vaan tiukassa tilanteessa heitettiin vaikka takakentälle ennemmin kuin kotipesään. Tätä taktiikkaa en kuitenkaan soisi esim. miesten ykkösjoukkuelle.

- Juniorijoukkueista nuorimmat osallistuivat Nivalan alueleirille ja vanhemmista viisi joukkuetta kävi valtakunnallisilla leireillä ja kivaa oli. Parhaaseen pelilliseen saavutukseen ylsivät C-pojat Vesa Puputin, Mikko Vedenpään ja Hannu Laajalan johdolla. Meille muille leirillä käyneille taisi tulla sopivassa suhteessa sekä voittoja että tappioita, joten mielenkiinto säilyi koko leirin ajan.

- Aikuisten puolella naiset saavuttivat tavoitteensa, eli toinen joukkueista saavutti paikan ensi vuoden uudessa sarjassa.

- Miesten puolella suora säilyminen superinkarsintojen sijaan oli lopulta voitto, sillä loukkaantumiset heikensivät joukkuetta todella paljon. Miesten kakkosjoukkueen putoaminen maakuntasarjaan oli pettymys, mutta kokemusta ainakin saatiin. 

Tulevaan kauteen lähdetään seuran puheenjohtajan mielestä luottavaisin mielin.

- Miesten ykköspesisjoukkueen harjoitusrinki on valmis. Joukkueessa jatkavat edellisvuoden pelaajista Petteri Jokelaista lukuunottamatta kaikki ja lisäksi mukaan liittyvät Heikki Hiltunen ja Pekka Saari uusina kasvoina Kajaanin Pallokerhosta. Lisäksi nostamme omia junioreita mukaan kehittymään ja haastamaan kokeneempaa kaartia. Pelinjohtajana tulemme näkemään Jukka Tiiton.

Lopuksi puheenjohtaja Puranen kiitti kaikkia onnistuneesta kaudesta ja toivotti voimia tuleviin koitoksiin.