Tervetuloa toukokuu

26.4.2006

Näin se on jälleen talvi mennyt ja pitkä harjoitusjakso Monarilla saanut päätöksen. Joukkueet ovat innolla vallanneet Ronkaalan, vaikkakin välillä on saanut harrastaa melkoista kerrospukeutumista.

Pesä-Kiilojen edustusjoukkueet leireilivät 9. – 16.4 Benalmadenassa. Leiri oli kaikin puolin onnistunut ja ilmatkin suosivat, joten mikäs oli treenailla lämpimissä olosuhteissa. Kummallakin joukkueella oli päivisin 1-2 lajitreeniä, joiden päälle fysiikkaharjoitteet, henkilökohtaiset ja joukkueen yhteiset palaverit. Leiristä ainakin naisten osalta on tulossa hiukan enemmän juttua ja muutama kuvakin.

Harjoituspelikausi ulkona on aloitettu. Sekä miehet, että naiset pelasivat viikonloppuna harjoituspelejä Ronkaalassa. Miehet kohtasivat lauantaina Kajaanin ja sunnuntaina Oulun Lipon. Valitettavasti pienet loukkaantumiset sotkivat etenkin miesten osalta viikonvaihteen, eikä Jari päässyt testaamaan koko joukkuetta tositoimissa.

Naiset kohtasivat lauantaina Oulun ja peli oli lupauksia täynnä. Myös meiltä puuttui pelaajia opiskeluesteiden vuoksi.

Harjoituspelit saavat jatkoa ensi viikonvaihteessa, jolloin naiset matkaavat Viinijärvelle ja miehet Kajaaniin.

Juniorijoukkueista kaikki muut paitsi aivan pienimmät ovat aloittaneet ulkoharjoittelun ja innokkaasti ovatkin. Juniorit kirjoittavat ja kertovat enemmän omista jutuistaan näille sivuille kevään ja kesän aikana.

Toivotan harjoitusintoa ja oikein hauskaa vappua kaikille!

-Jaana-