Mukavaa marraskuuta!

10.11.2005

Marraskuu alkanut ja ulkona riittää yhä edelleen lämmintä ja sisäharjoittelukausi on käynnistynyt vanhemmilla joukkueilla (D-junioreista aikuisiin). Kaikille joukkueille on löytynyt vetäjät ja jopa apuvoimia, joten puheenjohtajan hymy on siltä osin herkässä.

Pesä-Kiilat on osallistunut koulutuksiin joka vuosi innokkaasti ja nyt sunnuntaina 6.11 saimme nauttia Mika Mikolan opastuksella PML-koulutuksesta. Yhden yön jälkeen voin todeta, että tunnelmat on edelleen hyvät, vaikkakin pientä kolotusta on havaittavissa. Koulutuksia tullaan järjestämään myös lisää ja niistä tiedotetaan ajallaan.

Juniorijoukkueiden harjoituksissa on säpinää ja mikä hienoa uusia lajinharrastajia tulee koko ajan mukaan. Pesis on oikeasti kiva laji ja siitä saa hyviä ystäviä, joten kaikki jotka harkitsevat, niin tervetuloa vaikka katsomaan!

Naisten joukkue sai menneellä viikolla puhelun, jossa ehdotettiin yhteistyötä. Eli Koria halusi suomensarjapaikan ja me saimme ykköspesispaikan heiltä Pesäpalloliiton kilpailuryhmän siunauksella. Tässä vaihdossa ei liikkunut euroakaan.

Naisten joukkueen harjoitusryhmään kuuluvat tällä hetkellä Virve Hakala, Sanna Hietala, Suvi Hjelm, Teija Kalajanniska, Anu Koivuaho, Hanne Kähtävä, Sonja Kärkkäinen, Elisa Oravakangas, Niina Oravakangas, Jenna Pirttimaa, Hanna Pylväläinen, Mari Salmela, Marjo Salolahti ja Sarianna Suhonen. Joukkueen tukiharjoittelusta vastaa Mirka Salmela ja on joukkueen toinen pelinjohtaja. Valmennuksessa ovat mukana Jaana Puranen ja Sauli Sornikoski ja Jaana toimii pelinjohtajana. Joukkue etsii vielä paria vahvistusta, joista ilmoitetaan myöhemmin.

Miesten joukkue aloitti myös kautensa viime viikonloppuna palaverin ja sählyn merkeissä. Joukkueen sopimuspelaajat julkaistaan lähiaikoina kokonaisuudessaan. Jari Saaranen ja Seppo Mustonen osallistuivat viime viikonloppuna ykköspesiskohtaamiseen, jossa sarjajärjestelmät lyötiin lukkoon. Miehen pelaavat kahdessa lohkossa ja naiset yhdessä 10 joukkueen lohkossa. Miehet ovat pohjoislohkossa yhdessä mm. Alajärven, Iin, Kempeleen ja Kajaanin kanssa eli mielenkiintoista pesiskesää odotellessa.

-Jaana-