Pesisjunnut ja koululaiset tekevät hyväntekeväisyyttä TV-ottelussa!

19.4.2023

Kuva: Neea Murto
Kuva: Neea Murto
Kuva: Jouni Hirn
Kuva: Jouni Hirn

Haapajärven Pesä-Kiilojen ja Koskenkorvan Urheilijoiden E-pojat pääsevät pelaamaan kilpasarjan ottelun mahtavan yleisön edessä. Haapajärven koululaiset valtaavat Ronkaalan ja paikalle odotetaan yli 1500 katsojaa. Eikä siinä kaikki, ottelun tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Ukrainan lapsille, ja kohteen valitsevat Haapajärven koululaiset. Ottelulla tavoitellaan 10.000 € tuottoa hyväntekeväisyyskohteelle.

Ottelun järjestelyistä seurojen lisäksi vastaavat K.J.Ståhlbergin koulu ja Väliojan koulu. K.J.Ståhlbergin koulun rehtori Jari Saaranen näkee tässä mahtavan tilaisuuden antaa lapsille vastuuta ja vaikuttaa tärkeässä asiassa. Samoilla linjoilla on myös Väliojan koulun opettaja Jaana Ojaniemi.

Idean isänä oli Koskenkorvan Urheilijoiden E-poikien pelinjohtaja Jani Karvonen. Teemme yhteistyötä tapahtuman onnistumiseksi laajasti myös Koskenkorvan Urheilijoiden kanssa.

Ottelu näytetään lisäksi suorana Ruutu+ -kanavan kautta ilmaiseksi ilman maksumuuria. Ottelu tuotetaan monikameralähetyksenä. Ottelun selostaa Ruutu+ -kanavalle Miska Peltoniemi ja peliä kommentoi pesäpallon kommentaattorina kunnostautunut Risto Ojanperä. Kenttäkuulutuksesta vastaa Pesäpalloliiton Pohjoisen alueen aluevastaava Akseli Wiik.

Näemme tämän ottelun yhteydessä myös paikan tärkeälle keskustelulle lasten ja nuorten liikunnasta, koululiikunnasta ja harrastusten kalleudesta. Tähän saamme myös kommentit Keski-Pohjanmaan Liikunnan toiminnanjohtaja Kalle Lassilalta, joka tunnetaan myös asiantuntevana hiihdon kommentoijana. Myös pesäpalloliiton ylintä johtoa toiminnanjohtaja Vesa Rämetin johdolla kunnioittaa tapahtumaa läsnäolollaan.

Haapajärven koululaiset ja Pesä-Kiilojen pelaajat myyvät otteluun 10 € pääsylippuja. Lippuja voi ostaa myös Koskenkorvan Urheilijoiden Ticketmaster- verkkokaupasta sekä KoU E-junioreilta.

Tapahtuman onnistumiseksi saamme myös yrityselämältä arvokasta tukea. Yritykset pääsevät olemaan mukana tukemassa hyvää asiaa, mutta saavat myös hyvää näkyvyyttä itse ottelussa ja TV-tuotannon kautta.

HP-K E – KoU E kulta

Ke 17.5.2023

Ronkaalan pesäpallostadion, Haapajärvi

 

Alustava ohjelma:

Klo 11.00  Portit aukeavat

Klo 11.15  Alkulämmittelyt

Klo 11.40  Pelaajahaastattelut

Klo 11.45  Ruutu+ ennakkostudio lasten liikkumisesta ja itse ottelusta

Klo 12.00  Esittelyt

Klo 12.03  Lippujen nosto salkoon

Klo 12.05  Maamme –laulu

Klo 12.09  Ukrainan kansallislaulu

Klo 12.15  Ottelu alkaa

n. Klo 13.00  Tauko-ohjelmaa ja Ruutu + -taukostudio

n. Klo 14.00  Ottelu päättyy ja alustava ottelutuoton julkaisu

n. Klo 14.05  Palkintojen jako ja Ruutu+ loppuhaastattelut