Mikko Korhosen koulutus veti tuvan täyteen!

11.1.2014

Sotkamon Jymyn uusi pelinjohtaja Mikko Korhonen oli innostava kouluttaja.
Kuva Timo Vesterinen
Sotkamon Jymyn uusi pelinjohtaja Mikko Korhonen oli innostava kouluttaja. Kuva Timo Vesterinen
Tyytyväisiä keskipohjalaisia
Kuva Timo Vesterinen
Tyytyväisiä keskipohjalaisia Kuva Timo Vesterinen

Keski-Pohjanmaan Pesis ja Haapajärven Pesä-Kiilat järjestivät alueemme pelinjohtajille ja valmentajille koulutuspäivän. Päivä antoi keskipohjalaisille uusia eväitä toimintaansa.

Keski-Pohjanmaan Pesiksen puheenjohtaja Petri  Saari oli onnellinen mies. Hänen haaveissa oli 20-30 osallistujaa, mutta päivän aikana Korhosen oppeja oli nauttimassa 58 innokasta valmentajaa.

Päivän aikana Mikko Korhonen kertoi Sotkamon Jymyn menestystarinaa ja sitä matkaa minkä seura on kulkenut tähän päivään. Luennoilla paneuduttiin harjoittelun rytmittämiseen, pelaajapolkuun ja peliin valmistautumiseen.

Valmentajat saivat myös selkeitä työkaluja demojen avulla, jossa Mikon demoryhmänä oli Pesä-Kiilojen miesten ykköspesisjoukkue.

Päivä oli mitä mainioin ja seuraväki antoi kiitosta Mikon selkeästä esityksestä ja käteen jäävistä työkaluista. Varmasti kaikki paikalla olleet palaavat käytännön työhön entistä innokkaampina ja idearikkaampina.

Kiitokset Keski-Pohjanmaan Pesikselle, joka mahdollisti tämän koulutuksen. Oman alueemme koulutukset jatkuvat maaliskuussa Ylivieskassa, jolloin aiheena lukkarikoulutus. Kouluttajana Toni Kohonen yhdessä Jussi Haapakosken kanssa. Täytetään tupa Ylivieskassakin!