Ajankohtaista

Suomen Pesäpalloliitto siirtyy kaudella 2021-2022 Suomisportiin. Lisenssit, passit ja tuomarikortit lunastetaan sähköisesti Suomisportista. Myös liiton koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan Suomisportin kautta. Jokaisen, joka ostaa ja jolle ostetaan tuotteita, tulee olla rekisteröitynyt Suomisportiin.
Kevätkokous (19.4.2021)
Pesä-Kiilojen sääntömääräinen kevätkokous järjestetään ma 3.5. klo 18.00. Paikka on vielä avoin, mutta suositellaan osallistumista etänä. Kokous järjestetään Teams yhteydellä, jos haluat osallistua kokoukseen, lähetä sähköpostiosoitteesi osoitteeseen petri.huhtala@familar.fi. Johtokunta
Ringissä 24 pelaajaa, joista muodostuu tulevan kauden Naisten suomensarja, B-tytöt ja C-tytöt.
Pesä-Kiilojen syyskokous valitsi johtokuntaan kausiksi 2021-2022 Jukka-Pekka Hjelmin, Mirella Huhtalan, Janne Alpuan ja Jaana Ojaniemen.
Kokoontumisrajoitusten ollessa yhä voimassa syyskokous on hybridikokous. Kokouspaikkana Väliojan koulu.
Pesäpalloliitto on vahvistanut ilmoittautumisen alkamisajat kesän 2021 lasten ja nuorten leireille. Ilmoittautuminen alueleireille alkaa sunnuntaina 28. helmikuuta kello 12.00 ja valtakunnallisille leireille sunnuntaina 28. maaliskuuta kello 12.00.
Syyskokous (5.1.2021)
Kokoontumisrajoitusten vuoksi siirretty syyskokous järjestetään ti 19.1. klo 18.00.
Seuramme palkitaan tänä vuonna alueellisella kannustestipendillä lasten ja nuorten Tähtiseuratoiminnasta.
Koronavirustilanne huonontunut, erityisiä toimia tarvitaan! Tähän tiedotteeseen on koottu ajankohtainen tilannekatsaus pesäpallotoimijoille hyvin poikkeuksellisissa oloissa, jotka on aiheuttanut koronaviruspandemia.
RSS ATOM