Pesiskoulu

Kesän 2018 pesiskoulu ja Babypesis


Haapajärven Pesä-Kiilat järjestää kesällä 2018 pesiskoulun 6-12 -vuotiaille tytöille ja pojille. Alle kouluikäisten (lähinnä 4- 6 -vuotiaiden pesiskoulu on Babypesis).

Pesiskoulu ei ole kilpaurheilua, vaan lapsille suunnattua harrastustoimintaa. Pesiskouluun ovat tervetulleita kaikki haapajärviset lapset. Pesiskouluun voivat tulla myös jo joukkeissa pelaavat juniorit.

Haapajärven Pesä-Kiilat kehittää pesiskoulutoimintaansa ja seuran edustajat ovat osallistuneet Pesäpalloliiton järjestämään koulutukseen keväällä 2010. Koulutuksen myötä seuramme on saanut oikeuden käyttää pesiskoulujen laatutunnusta.

Pesiskoulun ajankohta

Pesiskoulu järjestetään Haapajärvellä kesällä 2018 siten, että kouluikäiset voivat osallistua ikäluokkansa joukkueiden harjoituksiin. Pesiskoululaisen ei tarvitse osallistua joukkueen peleihin (tällöin ei tarvitse hankkia pelaajalupaa).

 

Babypesis kestää kesän ajan, harjoitukset pidetään sunnuntaisin Ronkaalassa klo 18.00 - 18.45. Babypesis alkaa sunnuntaina 10.6.2018.


Hinnat

Pesiskoulu

45 euroa/hlö, sisältää ohjatut harjoitukset ja pesiskoulupassin (jolla pääsee koko kesän ajan koko Suomessa kaikkiin runkosarjan pesisotteluihin ilmaiseksi), vakuutuksen ja diplomin.

Sisaralennus 5 € saman perheen toisesta tai useammasta pesiskoululaisesta.

Babypesiksen hinta 2018 on 30 €/ osallistuja, sisältää samat edut kuin isommillakin pesiskoululaisilla. 

Vetäjät

Pesiskoulurehtori Maria Laurila, ohjaajina toimivat joukkueiden vetäjät.

Babypesiksen vetäjinä toimivat Jaana Ojaniemi ja B-tytöt.

Ilmoittautuminen

Pesiskouluun ja babypesikseen voi ilmoittautua sähköisesti täyttämällä oheisen lomakkeen (muistakaa täyttää henkilötunnus kokonaan - tarvitaan vakuutuksen takia).  Ilmoittautumiset mielellään sähköisesti, mutta ilmoittautua voi toki vielä pesiskouluun / babypesikseen tullessakin.

Lisätietoja pesiskoulusta saa pesiskoulurehtori Maria Laurilalta, puh. 040-5647146 (mielellään iltaisin) tai sähköpostilla mariaelaurila@gmail.com