Ajankohtaista

Pesä-Kiilojen naiset ja tytöt järjestävät kaksi liikunnantäytteistä päivää kaikille lentopallosta tai sählystä pitäville! Ilmoittaudu ajoissa!
Sinettiseura-auditointi suoritettu Pesä-Kiiloissa. Pesäpalloliiton seura-ja nuorisopäällikkö Jari Malinen totesikin illan päätteeksi sinetin säilyvän seuralla.
Lauantaina järjestettävä Boxing Night-tapahtuman vuoksi kaikki harjoitukset torstaista - lauantaihin on peruttu. Eli ei harjoituksia 5.-7.2. välisenä aikana!
Viikonloppuna miesten ykköspesisjoukkue kokoontui testauksen merkeissä. Pelinjohtaja Erno Hautamäki summasi viikonloppua seuraavasti.
Haapajärven Pesä-Kiilat sai joukkueensa yhden tärkeä palasen, kun vaasalainen Jani Pylkkä teki sopimuksen seuran kanssa.
Haapajärven Pesä-Kiilat lähtee toiveikkain mielin tulevaan kauteen. Pesä-Kiilojen joukkue aloittaa sarjansa su 17.5. Oulaisissa.
Kaikki 2007 ja nuoremmat ovat tervetulleita pesäpallon pariin. Harjoitukset alkavat la 17.1. klo 11.00-12.00 Monitoimitalolla.
Keski-Pohjanmaan Pesis järjestää koulutusta alueellamme. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan. Huomioikaa, että esim. Napero- ja Tenavaleirillä vaaditaan PML-koulutus. JPVT-koulutusta vaaditaan Suurleirillä, mutta toki käy myös pienempien leireillä.
Pekin miesten uusi vuosi käyntiin leiriviikonlopulla.
Pesä-Kiilojen miesten ykköspesisjoukkue kokoontui perjantaina kauden 2015 viidenteen leiriviikonloppuun. Ohjelmassa oli kolme lajiharjoitusta sekä syyskauden päättävä saunailta. Tässä pelinjohtaja Erno Hautamäen mietteitä.
RSS ATOM