Ajankohtaista

F-junioreiden peli Nivalaa vastaan on siirretty myöhempään ajankohtaan. F-j harjoitukset ovat yläasteen kentällä ti klo 18.00 - 19.00 ja pe klo 17.00 - 18.00. Uudet pelurit ovat tervetulleita!
Lauantaina Pesä-Kiilojen joukkueet urakoivat monen joukkueen voimin ja pisteitäkin ropisi mukavasti.
A-poikien peli Haapajärvi - Sotkamo pelattiin todella pitkän kaavan mukaan. Ottelu ratkesi vasta kotiutuslyöntikisassa kotijoukkueelle jaksoin 2-1 (1-4, 6-4, 1-1, 4-2).
Leiriorganisaatio (17.5.2010)
Kävisittekö pikimmiten sovittamassa ja tilaamassa leiriverkkarinne Haapajärven Kesportista. Koskee myös koko viikoksi talkoisiin osallistuvia!
Pesä-Kiilojen nuori ykkösjoukkue pelasi varsin iloista peliä Ronkaalassa sunnuntaina ja otti puhtaan kotivoiton 2-0 (5-4, 6-2) Haminan Palloilijoista. Näin myös Pesä-Kiilojen pistetili tälle kaudelle on avattu komeasti.
Paikalle kaikki päälliköt ja muut leirin järjestelyihin tulossa olevat. Kokoonnumme yläasteella tiistaina 25.5.2010 klo 18.00 aiheena leirin turvallisuus. Kouluttajana turvallisuuspäällikkö Tapio Kankkunen.
Aloitetaan ulkoharjoitukset myös pienimpien kanssa. Ensimmäisen kerran ulkoharjoitukset keskiviikkona 12.5.2010 klo 18-19 Yläasteen kentällä. Tervetuloa!
Joukkueen kapteeniksi valittu Tero Kivelä kertoilee omia mietteitään ennen sarjan alkua.
On aika hankkia pelaajalupa, jonka ohjeet löydät alta. Mikäli pelaajalupa maksetaan huhtikuun aikana, vakuutus on voimassa katkeamatta.
Pesä-Kiilojen miehet viettivät viikon pääsiäisen jälkeen Espanjan auringon alla.
RSS ATOM