Ajankohtaista

Pesä-Kiilat kutsuu kaikki pesiksestä kiinnostuneet lapset ja nuoret monipuolisen harrastuksen pariin.
Aiemmin syksyllä seura luopui miesten ykköspesiksestä ja samalla anoi paikkaa miesten suomensarjaan. Pesäpalloliiton kilpailun johtoryhmä on päätöksensä tehnyt.
Kauden 2015 päättäjäisiä vietettiin maanantaina 5.10. Ronkaalassa. Ilma oli aurinkoinen, mutta syksyisen kolea. Vaikka tuuli sai paikallaolijat hytisemään, lämmin tunnelma ja kakkukahvit saivat suupielet ylöspäin.
Viikolla 44 aloitamme yhteisen juoksutreenin Monitoimitalolla.
Haapajärven Pesä-Kiilojen johtokunta on päättänyt, kuultuaan eri tahoja, luopua miesten ykköspesiksestä. Päätös ei ollut helppo, mutta ainoa oikea ratkaisu tässä tilanteessa. Johtokunnan päätös oli täysin yksimielinen. Samalla Haapajärven Pesä-Kiilat anoo Pesäpalloliitolta suomisarjapaikkaa kaudeksi 2016.
Viime lauantaina Haapajärvellä pelattiin harrastepesisturnaus. Päivä oli kaikille mukava ja tämä viikko on paranneltu kipeitä lihaksia.
Pesä-Kiilat aloittaa talviharjoituskautensa viikolla 44 eli syyslomaviikon jälkeen.
Lauantaina Ronkaalassa ja Koivuhaassa pelataan ja tosissaan. Haapajärvelle kokoontuu 10 harrastepesisjoukkuetta, joten tiedossa on tiukkaa vääntöä ja kipeitä lihaksia!
Lauantaina 15.8. D-pojat pelasivat ensimmäisen loppuottelun Ylivieskassa. Peli päättyi 1-0 kotijoukkueelle (jaksot 10-0, 2-2).
Haapajärveltä ovat leirillä mukana sekä tytöt että pojat.
RSS ATOM