Ajankohtaista

Korttimaksaminen Ronkaalan pesäpallokentällä onnistuu miesten ykköspesiksen, naisten suomensarjan ja B-nuorten superpesis otteluissa.
Pesäpallon ystäviä hemmotellaan alkavalla kaudella. Paikan päällä seurattavien otteluiden oheen Ruudun tarjonta on suorastaan massiivinen sisältäen Superpesiksen lisäksi kaikki miesten ja naisten Ykköspesiksen ottelut. Päälähetysten kokonaisuus on totutun laaja – luvassa on 70 suoraa selostettua ja asiantuntijoiden alusta loppuun perkaamaa ottelua.
Materiaaliosiosta löytyvät päivitetty turvallisuussuunnitelma ja ympäristösuunnitelma.
Kevätkokous monitoimitalolla sunnuntaina 10.4.2022 kello 17.00. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Liitteenä esityslista.
Alla olevan linkin avulla pääset ohjeisiin miten voit suorittaa tuomarikoulutuksen Pohjoisella alueella kaudella 2022.
1/2022 Jäsenkirje (22.2.2022)
Liitteestä löydät päivitetyt tiedot junioritoimintaa koskien.
Naisten ja B-tyttöjen harjoitusrinki alkaa olla valmis. Pelinjohto ja valmennus jatkuu kahden päätekijän voimin. Petri Huhtala jatkaa valmentavana pelinjohtajana. Jukka Tiiton jättäytyessä pois, hänen tilallensa vahvuuteen on saatu Petrille kaveriksi Jari "Kongo" Ylipahkala. Jari toimii myös kaksoisroolissa valmentavana pelinjohtajana.
Syyskokous (2.11.2021)
Kauden päättäjäiset vietettiin aurinkoisessa Ronkaalassa. Tilaisuudessa palkittiin joukkueita ja kauden aikana ansioituneita.
RSS ATOM