Ajankohtaista

Haapajärven Pesä-Kiilat ry:n syyskokouksessa valittiin Jaana Ojaniemi edelleen seuran puheenjohtajaksi.
Nyt on sitten viimein saatu "jalalle" jo pitkään kaivattu mahdollisuus tytöille kehittyä pesiksessä huippua kohti. B-tyttöjen Superpesissarjaan tulevalle 2014 kaudelle osallistuva B-tyttöjoukkue on perustettu. Joukkue koostuu tulevana vuonna Haapajärven, Nivalan, Oulaisten, Reisjärven ja Ylivieskan huipulle pyrkivistä pelaajista. Jatkossa tulevina vuosina joukkueeseen voi osallistua myös muista alueemme pesisseuroista! Joukkue toimii Kuulapesiksen nimen "suojissa" käytännön syistä vaikka se on nimenomaan alueemme yhteinen joukkue.
Syyskokous torstaina 28.11.2013 klo 18.30 Monitoimitalolla. Jäsenet tervetuloa.
Jari Saaranen valittiin Keski-Pohjanmaan Pesiksen johtokuntaan syyskokouksessa Kokkolassa lauantaina 2.11.2013.
Pienimmät juniorit juhlistavat isänpäivän iltaa Monitoimitalolla pesisharjoitusten merkeissä.
Lukkariharjoitukset alkavat monitoimitalolla perjantaina 8.11.2013 klo 17.30. Tervetuloa mukaan kaikki kiinnostuneet! Lisätietoja Saulilta.
Haapajärven Pesä-Kiilojankin edustanut Hannu Seppä on päässyt miehen ikään. Koko seura onnittelee päivänsankaria!
Pesä-Kiilat palkitsi joukkueita ja onnistujia päättäjäisissä keskiviikkona.
Haapajärven Pesä-Kiilojen ykköspesisjoukkueen kokoonpano alkaa olemaan lopullisessa koostumuksessa. Sopimuksen ovat allekirjoittaneet uusina pelaajina Ville Majava ja Jari Hiltunen. Viime kauden pelaajista sopimuksen ovat allekirjoittaneet Mikko Kähtävä, Kai Pätsi ja Aleksi Alanko.
Haapajärven Pesä-Kiilat on solminut pelinjohtajasopimuksen Sotkamon Jymyn Saku Komulaisen kanssa. Komulainen on toiminut Sotkamon B-poikien SM-sarjajoukkueen ja miesten suomisarjajoukkueen pelinjohtajana. Kaudella 2012 hän luotsasi B-pojat suomenmestareiksi.
RSS ATOM