Ajankohtaista

Pesäpalloliiton sivuilta löytyy nyt B-poikien SM-sarjan lohkojako.
Pesä-Kiilojen ykkösjoukkue lähtee testaamaan tämän hetkistä kuntoaan Ouluun Poltteen vieraaksi. Peli pelataan lauantaina 31.1. klo 15.00 Ouluhallissa.
Haluan omasta ja seuramme puolesta kiittää teitä kaikkia koulutukseen osallistuneita. Matkaa on ollut hieno taivaltaa juuri näiden seurojen ja edustajien kanssa.
Jäsenkirje jakoon (19.1.2009)
Pesä-Kiilojen vuoden ensimmäinen jäsenkirje on lähdössä jakeluun. Kirjeessä on tietoa joukkueista, harjoituksista ja jäsenmaksuista.
Kärkietenijät –koulutus ehti jo kolmospesälle. Tiukan asiallisen viikonvaihteen aiheena Vierumäellä oli Seuran taloushallinto ja verotus. Viikonlopun päävalmentaja Martti Olli vakuutti runsaslukuisen seuraväen asiantuntemuksellaan. Tiivis tietopaketti antoi joka seuralle eväitä tarkentaa joitakin käytäntöjä taloushallinnon tai verotuksen saralla. Tämä viimeinen viikonlopun mittainen koulutusjakso oli houkutellut kaikkein eniten osallistujia kymmenestä Kärkietenijä seurasta.
La 10.30 - 12.00 ja Su 10.30 - 12.00. B-pojat tietävät, mutta levittäkää tietoa myös M2:lle!
E-ja F- pojat aloittavat harjoitukset tulevaan kauteen sunnuntaina 11.1.2009 klo 17-18 Monitoimitalolla.
Hyvää joulua! (23.12.2008)
Haapajärven Pesä-Kiilat toivottaa hyvää joulua seuran jäsenille, pelaajille, yhteistyökumppaneille sekä kaikille pesäpallokatsomossa viihtyneille!
Enää yksi yö ja joulupukki kolkuttaa oven takana. Mietin vielä kuumeisesti mitä haluaisin Pesä-Kiiloille joululahjaksi. Tai oikeastaan en, sillä toivon, että tuleva vuosi olisi yhteishengellisesti yhtä hyvä kuin tähän asti tai vielä parempi.
Haapajärven Pesä-Kiilojen B-tytöt valmistautuvat tulevaan kauteen ja pelaamiseen B-tyttöjen superissa.
RSS ATOM