Ajankohtaista

Haapajärven Pesä-Kiilat vietti antoisan keskustelutuokion Pesäpalloliiton lasten ja nuorten toiminnasta vastaavan Jari Malisen kanssa. Päivä oli mitä parhain, sillä samalla saimme viettää sekä Lasten oikeuksien päivää että Jarin nimipäivää.
Syyskokous valitsi Jaana Purasen yksimielisesti jatkamaan seuran puheenjohtajana.
Syyskokous (14.11.2008)
Haapajärven Pesä-Kiilojen sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 17.11.2008 klo 18.30 alkaen yläasteella. Tervetuloa.
Pesä-Kiilat on saanut joukkueen kasaan ja siinä tullaan näkemään myös Janne Kippola, joka varmisti jatkonsa tulevalle kaudelle. Seura voikin ylpeänä esitellä joukkueen, sillä vain kaksi pelaajaa tulee Keski-Pohjanmaan ulkopuolelta.
Kiitos Teemu! (5.11.2008)
Haapajärven Pesä-Kiilat kiittää yhtä seuramme arjen sankaria. Teemu Koskela on henkilö, joka omalla panoksellaan tekee tärkeää työtä seuramme eteen. Teemu oli pieni poika, kun pesiskärpänen iski. Harrastuksen jatkaminen pelaajana loppui loukkaantumisiin, mutta Teemu löysi aktiivisena henkilönä uusia mahdollisuuksia. Hän toimi vetäjänä, pelinjohtajana, tuomarina ja koulutti itsensä Nuoreksi Johtajaksi.
Pekka Saari ja Haapajärven Pesä-Kiilat ovat päässeet sopimukseen Saaren pelaamisesta Pesä-Kiiloissa myös kaudella 2009.
Vauvauutisia (2.11.2008)
Pesä-Kiilat onnittelee sekä Janne ja Hanna Kippolaa että Heli Jaakonahoa ja Jouko Hoikkaa. Molempiin perheisiin on syntynyt poikavauva.
Naisjoukkue kokoontui tänään palverin merkeissä. Hyvässä yhteishengessä mietimme joukkueen vahvuuksia ja heikkouksia ja teimme niistä yhteenvetoa eli treeniä!
Tapani Pekkarinen jättäytyi pois puheenjohtajan tehtävistä, jota pestiä hän on ansiokkaasti hoitanut vuodesta 2000 alkaen. Vuosikokous valitsi yksimielisesti uudeksi puheenjohtajaksi Seppo Mustosen, jolle toivotamme onnea uudessa tehtävässä.
C-tyttöjä kokoontui monitoimitalolle mukava määrä, ensimmäisissä harjoituksissa tiistaina 28.10. oli paikalla 13 tyttöä.
RSS ATOM