Ajankohtaista

B-tyttöjen turnaus Ylivieskassa on peruttu. Niinpä Haapajärven ja Reisjärven B-tytöt pelaavat lauantaina 23.8.08 klo 12 alkaen piirinmestaruudesta Ronkaalasta. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!
Kotiyleisö sai nauttia jännittävästä pesäpallo-ottelusta, kun Haapajärven B-pojat käänsi ottelun Siilinjärveä vastaan voitokseen supervuorossa. Ottelukotijoukkueelle jaksoin 2-1.
B-poikien SM-sarjan jatko-ohjelma on julkaistu. Seuraava kotiottelu pojilla tulee olemaan jo ensi tiistaina jolloin Ronkaalaan tulee vieraaksi Siilinjärvi.
Pesä-Kiilojen B-pojat selvittivät tiensä jatkoon SM-sarjassa.
Maanantaina 4.8. lähtö peliin Veteliin Ronkaalasta klo 15.30. Keskiviikkona 6.8. ei ole harjoituksia.
Lämpöisessä säässä pelattu paikallispelikään ei sytyttänyt jo sarjapaikkansa varmistanutta Pesä-Kiiloja. Ylivieska sen sijaan on vielä karsintarajan paikkeilla, ja sai kuin saikin napattua Haapajärveltä kaksi pistettä.
Pesä-Kiilat pelasi keskiviikkoiltana Alajärven Ankkureita vastaan hyvän pelin aurinkoisessa Ronkaalassa.
Pesä-Kiilojen B-pojat pelasivat tiistaina Alajärven Ankkureita vastaan Ronkaalassa melko lämpöisellä ilmalla. Alajärvi aloitti ottelun melko vahvasti lyömällä vastustamattomia vaihtolyöntejä, ja kotiuttamalla etenijöitänsä kohtalaisella tahdilla.
Naisten ykkösjoukkue pelasi lauantaina pilvisessä säässä Viinijärven Urheilijoita vastaan. Kotijoukkue vei pelin jaksoin 1-0.
G-juniorit!! (10.7.2008)
Pelit myös maanantaina 14.7.08 klo 17 alkaen Ronkaalassa Reisjärven Pilkettä vastaan. Paikalle klo 16.30!
RSS ATOM