Ajankohtaista

Pesä-Kiilojen molemmat edustusjoukkueet sekä miehet että naiset pelaavat tulevalla kaudella suomensarjaa pohjoislohkoissa.
Jäsenkirje 1/19 (29.1.2019)
Leirikesä 2019 (28.11.2018)
Leirit ovat kesän kohokohta ja niiden suunnittelu on syytä aloittaa hyvissä ajoin. Pesä-Kiilat maksaa kaikkien joukkueiden vetäjien (max 3) passit valtakunnan leireille. Mikäli valtakunnan leiri ei sovi, niin silloin voidaan avustaa joukkuetta alueleirille vetäjien osalta.
Pesä-Kiilojen kaikki joukkueet ovat aloittaneet harjoituskautensa. Naisten, B-ja C-tyttöjen sekä miesten ja B-poikien viikonloppuun kuului testausta.
Syyskokous (5.11.2018)
Pesä-Kiilojen sääntömääräinen syyskokous on tiistaina 27.11.2018 klo 18.00 Monitoimitalolla. Jäsenet tervetuloa! Johtokunta
Seuran johtokunta päätti alkusyksystä hakea miesten nuorelle joukkueelle suomensarjapaikkaa.
Harjoitukset alkavat pyörimään ohjelman mukaisesti viikolla 44 eli ma 29.10. alkavalla viikolla.
Kesä on vaihtunut syksyksi ja perinteinen päätöstilaisuus on vietetty. Jokainen juniorijoukkue palkittiin Pohjoisen alueen mitaleilla ja loput seuran omilla palkinnoilla.
Lauantaina harrastepesistä kolmella kentällä: Ronkaalassa, Väliojalla ja Oksavalla. Miehet pelaavat sijoitusottelut ja naiset yksinkertaisen sarjan. Luvassa iloista pesistä, hurttia huumoria, ex-kovia pesäpalloilijoitakin, loukkaantumisvaaraa ja ei niin totista pesistä! Tulkaapa katsomaan!
Pesäpallossa jaetaan mitalit myös Harmaakarhuille tulevana viikonloppuna Ronkaalassa. Myös Sami Joukainen on metsästämässä kirkkainta mitalia.
RSS ATOM