Ajankohtaista

Pesä-Kiilojen naisten ykkösjoukkue otti sarjan kärkiottelussa Pilkettä vastaan voiton 2-0 (2-1, 6-2) ja siirtyi lohkon kärkijoukkueeksi. Ulkopeli sujui nyt paremmin, kuin aikaisemmissa otteluissa ja sisäpelikin oli vierailijaa tehokkaampaa.
Ensimmäiset viralliset pesäpallo-ottelut Suomen mestaruuskilpailuissa pelattiin vuonna 1922. ”Tunteet kävivät kuumina, kun panoksena oli ensimmäinen Suomen mestaruus pesäpallossa. Loppuottelussa Helsingin Pallonlyöjät löi Toijala Suojeluskunnan 18 – 9”. (Suomen Urheilulehti 26.9.1922)
Pesä-Kiilojen ykköspesisjoukkue sai kotiavaukseen vastaansa lohkon yhden ennakkosuosikin Kempeleen Kirin, joka kärsi yllättävän kotitappion avauskierroksella Vaasalle.
Keski-Pohjanmaan Pesis ry järjesti eri paikkakunnilla joukkueille ikäkausittaiset kevätturnaukset. F-ikäiset pelasivat sunnuntaina 20.5. kuuden joukkueen voimin kevätturnauksensa Ylivieskassa.
C-tytöt aloittivat kauden 2007 sarjapelit Ronkaalassa pelaamalla Ylistaroa vastaan leirikarsintaottelun. Sää oli varsin kolea.
Tänään keskiviikkona 16.5. pelaavat C-tytöt SM -sarjapelin.
Pesä-Kiilojen miesten-ja naisten joukkueet pelasivat menestyksellisesti KP-cupin lopputurnauksissa.
Miesten kakkosjoukkue pelasi Keski-Pohjanmaan Cupin turnauksen Haapajärvellä.
Seuraverkkarit (8.5.2007)
Sueraverkkareita voi taas tilata. Puvun malli on kokeiltavana Kesportissa, missä tilauksen voi tehdä toukokuun loppuun mennessä.
Pesä-Kiilojen ykkösjoukkuetta lähdetään kehittämään ensi kesänä ja saamaan ykkös- ja kakkosjoukkueesta uuteen ensikaudella alkavaan sarjaan iskukykyinen hyvä porukka. -Sarjassa pyritään tietysti kärkijoukkoon joukkoon, jolla sijoituksella selvitään uuteen suomensarjaan, toteaa joukkueen uusi pelinjohtaja Teppo Seppälä.
RSS ATOM