Ajankohtaista

Esittelyvuorossa Niina Oravakangas ja Jyri Suhonen.
Pelaajaesittely 1 (29.4.2009)
Toukokuun aikana esittelemme joka päivä miesten ja naisten ykkösjoukkueen pelaajan. Tervetuloa tutustumaan pelaajiemme ajatuksiin. Ensimmäisenä ovat vuorossa naisten joukkueesta Anu Koivuaho ja miesten joukkueesta Pekka Saari.
Pesä-Kiilojen edustajat Jaana Puranen sekä Maria Laurila kävivät lauantaina kertomassa toiselle Kärkietenijä -ryhmälle omista kokemuksistaan koulutuksesta.
Miesten joukkue pelasi kaksi harjoitusottelua lauantaina 25.4.09. Vastassa olivat Toholammin Urheilijat sekä Sotkamon Jymyn A-pojat.
Markkinointiryhmän työ jatkuu.
Lumelle kyytiä (23.4.2009)
Ronkaalan katsomossa on vielä varjopaikoissa melkoisen talvisen näköistä. Tulevat lämpimät kelit varmasti auttavat lumen häviämistä, mutta pieni apu ei ole pahitteeksi.
Lauantaina Miesten ykkösjoukkueen turnaus ja sunnuntaina B-poikien vastaava.
Harjoitukset tänään tiistaina 21.4. Ronkaalassa klo 15.30 - 17.00. Tervetuloa! Muistakaa laittaa lämmintä vaatetta päälle.
Näin kehotti Pesäpalloliiton koulutus- ja valmennuspäällikkö Risto Ojanperä puheenvuorossaan Pesä-Kiilojen kevätkohtaamisessa. Risto Ojanperä on noin vuoden ajan kestäneessä Kärkietenijäkoulutuksessa toiminut Pesä-Kiilojen kummina ja ohjaajana, joten hän on tutustunut Pesä-Kiiloihin seurana syvällisesti. Hän on auttanut eteenpäin, kun koulutuksessa saadut tehtävät ovat jääneet umpikujaan.
Pesä-Kiilat isännöi ja emännöi seuraavia turnauksia.
RSS ATOM