Ajankohtaista

Ronkaalan siivoustalkoot la 13.9. klo 10 alkaen. Tervetuloa mukaan!
Naisten 2 nousukarsintaa sunnuntaina 14.9. Ronkaalassa klo 13.00 HP-K2 -Kempele. Pesispuulaaki 20.-21.9. Ronkaalassa; tiedustelut Saulilta.
Lauantaina 6.9. klo 14.00 C-tytöt loppuottelu HP-K-Halsua Lauantaina 6.9. klo 17.00 Naiset 2 nousukarsintaa HP-K2-Toholampi Tervetuloa kannustamaan!
B-tyttöjen turnaus Ylivieskassa on peruttu. Niinpä Haapajärven ja Reisjärven B-tytöt pelaavat lauantaina 23.8.08 klo 12 alkaen piirinmestaruudesta Ronkaalasta. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!
Kotiyleisö sai nauttia jännittävästä pesäpallo-ottelusta, kun Haapajärven B-pojat käänsi ottelun Siilinjärveä vastaan voitokseen supervuorossa. Ottelukotijoukkueelle jaksoin 2-1.
B-poikien SM-sarjan jatko-ohjelma on julkaistu. Seuraava kotiottelu pojilla tulee olemaan jo ensi tiistaina jolloin Ronkaalaan tulee vieraaksi Siilinjärvi.
Pesä-Kiilojen B-pojat selvittivät tiensä jatkoon SM-sarjassa.
Maanantaina 4.8. lähtö peliin Veteliin Ronkaalasta klo 15.30. Keskiviikkona 6.8. ei ole harjoituksia.
Lämpöisessä säässä pelattu paikallispelikään ei sytyttänyt jo sarjapaikkansa varmistanutta Pesä-Kiiloja. Ylivieska sen sijaan on vielä karsintarajan paikkeilla, ja sai kuin saikin napattua Haapajärveltä kaksi pistettä.
Pesä-Kiilat pelasi keskiviikkoiltana Alajärven Ankkureita vastaan hyvän pelin aurinkoisessa Ronkaalassa.
RSS ATOM