Ajankohtaista

Naisten ja B-tyttöjen harjoitusrinki alkaa olla valmis. Pelinjohto ja valmennus jatkuu kahden päätekijän voimin. Petri Huhtala jatkaa valmentavana pelinjohtajana. Jukka Tiiton jättäytyessä pois, hänen tilallensa vahvuuteen on saatu Petrille kaveriksi Jari "Kongo" Ylipahkala. Jari toimii myös kaksoisroolissa valmentavana pelinjohtajana.
Syyskokous (2.11.2021)
Kauden päättäjäiset vietettiin aurinkoisessa Ronkaalassa. Tilaisuudessa palkittiin joukkueita ja kauden aikana ansioituneita.
Seuran päättäjäisiä vietetään ti 21.9. klo 18.00 alkaen Ronkaalassa! Kaikki joukkueet, vanhemmat, talkoolaiset ja katsojat olette lämpimästi tervetulleita! T. Johtokunta
Seuran historiallinen ensimmäinen kultamitali juniorisarjoissa saavutettiin la 24.7. nuorisoleirillä, kun tytöt voittivat loppuottelussa Kempeleen Kirin kotiutuslyöntikisan jälkeen.
Suomen Pesäpalloliitto siirtyy kaudella 2021-2022 Suomisportiin. Lisenssit, passit ja tuomarikortit lunastetaan sähköisesti Suomisportista. Myös liiton koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan Suomisportin kautta. Jokaisen, joka ostaa ja jolle ostetaan tuotteita, tulee olla rekisteröitynyt Suomisportiin.
Kevätkokous (19.4.2021)
Pesä-Kiilojen sääntömääräinen kevätkokous järjestetään ma 3.5. klo 18.00. Paikka on vielä avoin, mutta suositellaan osallistumista etänä. Kokous järjestetään Teams yhteydellä, jos haluat osallistua kokoukseen, lähetä sähköpostiosoitteesi osoitteeseen petri.huhtala@familar.fi. Johtokunta
Ringissä 24 pelaajaa, joista muodostuu tulevan kauden Naisten suomensarja, B-tytöt ja C-tytöt.
RSS ATOM