Ajankohtaista

Seuran päättäjäisiä vietetään ti 21.9. klo 18.00 alkaen Ronkaalassa! Kaikki joukkueet, vanhemmat, talkoolaiset ja katsojat olette lämpimästi tervetulleita! T. Johtokunta
Seuran historiallinen ensimmäinen kultamitali juniorisarjoissa saavutettiin la 24.7. nuorisoleirillä, kun tytöt voittivat loppuottelussa Kempeleen Kirin kotiutuslyöntikisan jälkeen.
Suomen Pesäpalloliitto siirtyy kaudella 2021-2022 Suomisportiin. Lisenssit, passit ja tuomarikortit lunastetaan sähköisesti Suomisportista. Myös liiton koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan Suomisportin kautta. Jokaisen, joka ostaa ja jolle ostetaan tuotteita, tulee olla rekisteröitynyt Suomisportiin.
Kevätkokous (19.4.2021)
Pesä-Kiilojen sääntömääräinen kevätkokous järjestetään ma 3.5. klo 18.00. Paikka on vielä avoin, mutta suositellaan osallistumista etänä. Kokous järjestetään Teams yhteydellä, jos haluat osallistua kokoukseen, lähetä sähköpostiosoitteesi osoitteeseen petri.huhtala@familar.fi. Johtokunta
Ringissä 24 pelaajaa, joista muodostuu tulevan kauden Naisten suomensarja, B-tytöt ja C-tytöt.
Pesä-Kiilojen syyskokous valitsi johtokuntaan kausiksi 2021-2022 Jukka-Pekka Hjelmin, Mirella Huhtalan, Janne Alpuan ja Jaana Ojaniemen.
Kokoontumisrajoitusten ollessa yhä voimassa syyskokous on hybridikokous. Kokouspaikkana Väliojan koulu.
Pesäpalloliitto on vahvistanut ilmoittautumisen alkamisajat kesän 2021 lasten ja nuorten leireille. Ilmoittautuminen alueleireille alkaa sunnuntaina 28. helmikuuta kello 12.00 ja valtakunnallisille leireille sunnuntaina 28. maaliskuuta kello 12.00.
RSS ATOM