Haapajärven pojilla loistoturnaus Tenavaleirillä

21.7.2014

Pelisarjan loppuottelu alkamassa
Pelisarjan loppuottelu alkamassa
Ilmeet leirin jälkeen!
Ilmeet leirin jälkeen!

Tenavaleirille poikien pelisarjaan saatiin Haapajärven ja Vetelin yhdistelmäjoukkue, kummastakaan seurasta ei yksin joukkuetta leirille saatu kasaan.

Leiriviikko saatiin pelata erittäin hyvässä kelissä, ja tunnelma oli varsinkin finaalissa melkoinen, kun porukkaa oli kentän laitamilla vähintään yhtä paljon kuin ykkösen peleissä. Ja kun peli lähti pojilta hyvin käyntiin, niin mökä oli sen mukainen! Vanha kunnon Pesä-Kiilojen tunnusbiisikin kajahti Saarasen mankasta muutamaan otteeseen. 

Jo viime vuonna tenavaleirillä sovittiin Heikkalan Karin kanssa, että Haapajärven leirille saadaan Vetelistä 3-4 pelaajaa meille. 3 sieltä sitten tuli, ja toukokuulla saatiin houkuteltua tarpeeksi meidän omia pelaajia kentille ja joukkue kasattua. Omia pelaajia kuitenkin sen verran vähän paikkakunnalla, että ilman Vetelin apuja ei joukkuetta olisi tullut.  Ja viimeisimpänä Jaana sai hommattua vielä Artun ja Eetun vetäjiksi, ja Järvenpään Hennan joukkueen ”äitiksi”, niin saatiin homma käyntiin. Kinnusen Marko ja Heikkalan Kari auttoivat pelikuvioissa taustalla, ja myös kentällä silloin kun Arttu ja Eetu kävivät omia pelejä pelaamassa. Ja muutkin vanhemmat olivat kiitettävästi mukana huolehtimassa ja kyyditsemässä poikia.

Eka peleissä kokeiltiin eri lyöntijärjestyksiä ja ulkopelipaikkoja, mutta suht pian nekin loksahti paikoilleen, vaikka tällainen joukkue ”muukalaislegioona” olikin…

Huhtalan Arttu oli heti leirin aluksi asettanut tavoitteen päästä neljän joukkoon pelisarjassa. Pojat oli kuitenkin heti panneet paremmaksi, ja sanoneet, että pelisarjan voittoa lähdetään hakemaan. Ja niinhän siinä sitten kävikin.