Pesä-Kiilat aloittanut harjoituskauden

6.11.2015

Haapajärven Pesä-Kiilat on aloittanut kaikkien joukkueiden osalta talviharjoittelukauden.

Viikolla 44 Monitoimitalon valtasivat talvikäyttäjät toden teolla. Tässä ryhmässä mukana oli myös Pesä-Kiilojen kaikki joukkueet nuorimmista junioreista aina aikuisiin saakka.

Aivan nuorempien harjoittelusta vastuun jakavat Petri Huhtalan johdolla Arttu Huhtala ja Sami Heikkinen sekä innokkaiden vanhempien joukko.

Isommista pojista D-pojat yhdistävät voimansa Kärsämäen Katajan kanssa, mutta myös he harjoittelevat Haapajärvellä Saarasen Jarin ja kumppaneiden johdolla C-poikien ryhmässä.

Tyttöjen puolella D-t ytöistä B-tyttöihin harjoitellaan Jaana Ojaniemen johdolla. B-tytöt tulevat pelaamaan ensi kaudella B-t superpesistä ja joukkue tulee koostumaan lähinnä haapajärvisistä ja reisjärvisistä nuorista.

Aikuisten puolella naisten kuviot alkavat olla selvät ja tavoitteetkin korkealla. Pelinjohtajana naisilla tulee olemaan Antti Ahola ja hänellä valmennusapuna Sauli Sornikoski ja Jaana Ojaniemi.

Miesten joukkue joutui luopumaan sarjapaikastaan, mutta tulevaisuus näyttää kuitenkin nuorten haastajien myötä  lupaavalta. Joukkueen rakentamisesta on vastannut Jukka Tiitto. Miehet ovat aloittaneet harjoituskauden ja joukkue muodostuu oman alueen nuorista pelaajista ja monen vuoden ajan Pesä-Kiilojen runkopelaajiin kuuluvista kokeneista miehistä.