Tarjolla unelmien kesätyötä pesiksen parissa

27.4.2016Keski-Pohjanmaan Pesis ry palkkaa POKS -pesis on kylän sydän hankkeeseen kaksi pesäpallo-ohjaajaa touko-elokuun ajaksi (tai sopimuksen mukaan).

Tarjolla unelmien kesätyötä pesiksen parissa

Keski-Pohjanmaan Pesis ry palkkaa POKS -pesis on kylän sydän hankkeeseen kaksi pesäpallo-ohjaajaa touko-elokuun ajaksi (tai sopimuksen mukaan). Työ on pääsääntöisesti päivä- ja iltatyötä, mutta mahdollisesti myös viikonloppuina. Työ koostuu pääasiassa lasten ja nuorten harrastepalveluiden suunnittelusta, järjestelyistä ja ohjaamisesta. Työaika on noin 25-30 tuntia viikossa ja sen tuntipalkka on 10€/h. Palkka maksetaan tehdystä työstä työtuntien mukaan. Valitut ohjaajat perehdytetään tehtäviinsä.

Ohjaajilta vaaditaan pesäpallon lajituntemusta ja ohjauskokemusta. Eduksi luetaan liikunta-alan koulutus. Ohjaajilta edellytetään lisäksi oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa ja täsmällisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Ohjaajan tulee olla yli 18-vuotias.

Oman auton käyttö on työssä välttämätöntä ja siitä maksetaan kilometrikorvaus. Keski-Pohjanmaan Pesiksen laaja toiminta-alue tullaan jakamaan kahteen osaan ohjaajien kesken.

Hakeminen:
Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostilla 13.5.mennessä osoitteeseen kppesis@gmail.com. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja perustelut miksi haet kyseistä tehtävää. Hakemuksessa tulee ilmoittaa mahdollisuudesta oman ajoneuvon käyttöön.

Kaikkiin hakijoihin otetaan yhteyttä hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja:
Petri Saari, Keski-Pohjanmaan Pesis ry, 040-5594 711 (klo 16 jälkeen)