Kesän 2016 pesiskoulu ja Babypesis

19.5.2016

Haapajärven Pesä-Kiilat järjestää kesällä 2016 pesiskoulun 6-12 -vuotiaille tytöille ja pojille. Alle kouluikäisten (lähinnä 4- 6 -vuotiaiden pesiskoulu on Babypesis).

 

Kesän 2016 pesiskoulu ja Babypesis

 

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ


Pesiskoulu ei ole kilpaurheilua, vaan lapsille suunnattua harrastustoimintaa. Pesiskouluun ovat tervetulleita kaikki haapajärviset lapset. Pesiskouluun voivat tulla myös jo joukkeissa pelaavat juniorit.

Haapajärven Pesä-Kiilat kehittää pesiskoulutoimintaansa ja seuran edustajat ovat osallistuneet Pesäpalloliiton järjestämään koulutukseen keväällä 2010. Koulutuksen myötä seuramme on saanut oikeuden käyttää pesiskoulujen laatutunnusta.

Pesiskoulun ajankohta

Pesiskoulu järjestetään Haapajärvellä heti koulujen loputtua 6.6.-17.6.2016 Ronkaalassa maanantaista torstaihin klo 12.00 - 13.30, perjantaisin klo 12.00-14.30 (pelipäivä, eväät mukaan).

Babypesis kestää kesän ajan, harjoitukset pidetään maanantaisin klo 17.00 - 17-45 Koivuhaan  kentällä.
Babypesis alkaa maanantaina 30.5.2016.

Hinta

45 euroa/hlö, sisältää ohjatut harjoitukset ja pesiskoulupassin (jolla pääsee koko kesän ajan koko Suomessa kaikkiin runkosarjan pesisotteluihin ilmaiseksi), vakuutuksen, diplomin, sisäänpääsyliput (2 kpl) miesten ykköspesisotteluun Haapajärvellä.

Sisaralennus 5 € saman perheen toisesta tai useammasta pesiskoululaisesta.

Babypesiksen hinta 2016 on 30 €/ osallistuja, sisältää samat edut kuin isommillakin pesiskoululaisilla. 

Vetäjät

Pesiskoulurehtori Maria Laurila, ohjaaja varmistuu myöhemmin. Apuohjaajina pelaajia B-tyttöjen ja naisten joukkueista. 

Ilmoittautuminen

Pesiskouluun ja babypesikseen voi ilmoittautua sähköisesti täyttämällä oheisen lomakkeen (muistakaa täyttää henkilötunnus kokonaan - tarvitaan vakuutuksen takia). Lomaketta tulee jakoon myös pesäpallokentällä kauden alettua ja sen voi palauttaa täytettynä Ronkaalan kahvikioskiin. Ilmoittautumiset mielellään toukokuun aikana, mutta ilmoittautua voi toki vielä pesiskouluun / babypesikseen tullessakin. 

Lisätietoja pesiskoulusta saa pesiskoulurehtori Maria Laurilalta, puh. 040-5647146 (mielellään iltaisin) tai sähköpostilla mariaelaurila@gmail.com