Pohjoisen alueen tiedote

2.2.2018

Uuden aluejaon myötä Pesä-Kiilat kuuluu Pohjoisen alueeseen. Aluevastaavana toimii Kimmo Hirsilä.

Tervehdys !

 

Pesäpalloliiton Pohjoinen alue on aloittanut toimintansa 1.1.2018.

 

Alueelle on tehty omat Internet sivut joihin pääset www.pesisalueet.fi/pohjoinen  linkin kautta tai pesis.fi sivuilta alueet jne.  Käykäähän tutustumassa. Viestintä kulkee paljolti juuri tämän nettisivun ja näiden mailien avulla.

 

Pohjoisen alueen aluesarjoihin ilmoittautuminen on avattu pesistulospalvelu.fi osoitteessa tänään 2.2.18. 

 

Ilmoittautuminen päättyy su 11.3.18. Alustavat sarjaohjelmat tehdään seuraavalla viikolla ja la 7.4.18 on Oulussa ja su 8.4.18 Keski-Pohjanmaalla sarjatoimintapalaverit joissa alueen juniorisarjapelejä vielä sovitellaan. Sen jälkeen tehdään alueelle 1 yhteinen pesiskalenteri josta löytyvät kaikki alueella pelattavat sarjat ja ottelut sekä niihin liittyvä informaatio.  Kalenteri on tarkoitus julkaista viikolla 18.

 

Sarjoihin ilmoittaudutaan siis pesistulospalvelu.fi -palvelun kautta ja itse sarjamaksut maksetaan myöhemmin avattavan tapahtumapalvelun kautta erikseen. Laitan tästä ohjeistuksen heti kun asia on selvä.

 

 

Pohjois-Suomessa ja Keski-Pohjanmaalla pelataan tänä kesänä täysin omat aluesarjat. Tuo aluemestaruussarja C-E nuorissa on yhteinen sarja ja tarkoitettu niille jotka haluavat hiukan kovempia lisäpelejä ja se pelataan 1. päiväisinä turnauksina sarjapelien lomassa kesän aikana.

 

PSM turnaukset säilyvät.

 

Alueleireille tarjotaan erikseen kilpa-ja pelisarjaa. Jos joukkueita ei tule esim pelisarjaan riittävästi, pelataan vai 1 sarja. Alueleireille ilmoittautuminen alkaa 15.3.18.

 

Kimmo Hirsilä

aluevastaava
Suomen Pesäpalloliitto ry
Pohjoinen alue