Ilmoittautuminen pesiskouluun ja Baby-pesikseen on avattu

22.5.2019

Haapajärven Pesä-Kiilat järjestää kesällä 2019 pesiskoulun 6-12 -vuotiaille tytöille ja pojille. Alle kouluikäisten (lähinnä 4- 6 -vuotiaiden pesiskoulu on Babypesis).

Pesiskoulu ei ole kilpaurheilua, vaan lapsille suunnattua harrastustoimintaa. Pesiskouluun ovat tervetulleita kaikki haapajärviset lapset. Pesiskouluun voivat tulla myös jo joukkeissa pelaavat juniorit.

Haapajärven Pesä-Kiilat kehittää pesiskoulutoimintaansa ja seuran edustajat ovat osallistuneet Pesäpalloliiton järjestämään koulutukseen keväällä 2010. Koulutuksen myötä seuramme on saanut oikeuden käyttää pesiskoulujen laatutunnusta.

Pesiskoulun ajankohta

Pesiskoulu järjestetään Haapajärvellä kesällä 2019 seuraavasti: ma 3.6. - pe 7.6. ja ma 10.6. - pe

15.6. klo 12.00 - 13.30. Osallistumiskertoja siis 10 x 1,5 h

Babypesis kestää kesän ajan, harjoitukset pidetään sunnuntaisin alkuillasta. kellonaika ja paikka tarkentuvat  toukokuun loppuun mennessä.
Hinnat

Pesiskoulu

45 euroa/hlö, sisältää ohjatut harjoitukset ja pesiskoulupassin (jolla pääsee koko kesän ajan koko Suomessa kaikkiin runkosarjan pesisotteluihin ilmaiseksi), vakuutuksen ja diplomin.

Sisaralennus 5 € saman perheen toisesta tai useammasta pesiskoululaisesta.

Babypesiksen hinta 2019 on 30 €/ osallistuja, sisältää samat edut kuin isommillakin pesiskoululaisilla. 

Vetäjät

Pesiskoulurehtori Maria Laurila, ohjaajina toimivat Jaana Ojaniemi ja D-t

Babypesiksen vetäjinä toimivat  Aada ja Jenni.

Ilmoittautuminen

Pesiskouluun ja babypesikseen voi ilmoittautua sähköisesti täyttämällä oheisen lomakkeen (muistakaa täyttää henkilötunnus kokonaan - tarvitaan vakuutuksen takia).  Ilmoittautumiset mielellään sähköisesti, mutta ilmoittautua voi toki vielä pesiskouluun / babypesikseen tullessakin.

Lisätietoja pesiskoulusta saa pesiskoulurehtori Maria Laurilalta, puh. 040-5647146 (mielellään iltaisin) tai sähköpostilla mariaelaurila@gmail.com