Miesten suomensarja ja poikien superpesis 2021

2.11.2020

Miesten suomensarjan ja poikien superpesiksen harjoitteluringit on muodostettu ja tavoitteet kaudelle 2021 alkavat olla pääosin selvillä.

Talviharjoittelu on alkanut sekä miesten että poikien superpesiksen harjoitteluringeillä. Miesten joukkueen tavoite kaudelle 2021 on selkeä, nousu ykköspesikseen. Lähtötilanne on hyvä, koska viime vuosina nousu ykköspesikseen ei ole ollut tavoitelistalla, mutta menneellä kaudella kolkuteltiin kuitenkin jo porteilla. Jotta tavoitteeseen päästään, talven aikana keskitytään entistä laadukkaampaan harjoitteluun ja viilataan kaikkia lajiin liittyviä osa-alueita parempaan kuntoon. Hyvänä esimerkkinä harjoittelun laadun nostamisesta on juoksuvalmennus. Juoksuvalmennusta on ollut seurassa jo vuosia, mutta nyt saimme kärkietenijä Niilo Piiponniemen vastaamaan aikuisten ja vanhempien junioreiden juoksuvalmennuksesta.

Poikien superpesiksen osalta tavoite määritetään lähiaikoina.

Joukkueiden pelaajaesittelyt lisätään lähiviikkoina, kunhan pojat saavat kammattua hiuksensa kuvauskuntoon.

 

Miesten suomensarja (MSS) harjoittelurinki kaudelle 2021

Kai Pätsi, Jari Hiltunen, Onni Piiponniemi, Veli-Matti Oravakangas, Roni Suontakanen, Konsta Saaranen, Joni Autio, Joona Kinnunen, Santeri Autio, Riku Kyllönen, Rami Kyllönen, Tuukka Suni, Antti Laukkanen, Artturi Paavola.

 

Poikien superpesis (PSU) harjoittelurinki kaudelle 2021

Santeri Autio, Riku Kyllönen, Rami Kyllönnen, Tuukka Suni, Antti Laukkanen, Artturi Paavola, Eliel Koskela, Juuso Rantala, Markus Matikainen, Elias Kippola, Niklas Vähä, Heikki Kokkonen, Petteri Savelainen, Tiitus Pinola.

Molempien joukkueiden takana

Pelinjohto: Tero Kivelä, Arttu Huhtala

Joukkueenjohtaja:Juha Autio

Valmennus:pt:t ja taustatiimi

Juoksuvalmennus: Niilo Piiponniemi

 

Haastajat molempiin joukkueisiin c-pojista:

Kai Korkeakoski, Joonas Kumpumäki, Henrik Leskelä.