Porin Ässien maalivahti Juha Järvenpää F- ja E-poikien vieraana

6.5.2012

Juha Järvenpää ja todellinen Ässä-fani Jari Saaranen
Juha Järvenpää ja todellinen Ässä-fani Jari Saaranen
Nimikirjoitukset kävivät kaupaksi.
Nimikirjoitukset kävivät kaupaksi.
Pojat kyselevät ja maalivahti vastailee.
Pojat kyselevät ja maalivahti vastailee.
Yhteispotretti
Yhteispotretti

Ässien maalivahti Järvenpää on innokas pesisfani, joka katsoo kesän aikana useita pesispelejä ympäri Suomen. Harrastusta rajoittaa kuitenkin jääkiekkotreenit, jotka ovat jo alkaneet tulevaa kautta ajatellen.

Haapajärven Pesä-Kiilojen F- ja E-pojat pelaavat pesiksen lisäksi innokkaasti myös jääkiekkoa. Nämä kaksi lajia tukevat toisiaan, sillä onhan usealla suomalaisella NHL-pelaajallakin pesistausta, osalla jopa superpesiksestä tai ykköspesiksestä.

Haapajärvellä tämä onneksi ymmärretään ja molemmat seurat tukevat lasten harrastuksia, eivätkä ole kateellisia toistensa lajeista. Monipuolinen urheilu ja liikunta tukee kaikella tavalla tulevaa elämää ajatellen.

F- ja E-poikia perjantain harjoituspelin jälkeen tapaamassa käynyt Porin Ässien maalivahti Juha Järvenpääkin on tästä oiva esimerkki. Lauantaina Järvenpää esitteli Ronkaalassa pesistaitojaan. Harjoitustapahtuman perusteella voi todeta, että mikäli aikaa olisi voisi Järvenpää pelata myös pesäpalloa kilpailumielessä, niin taitavia esityksiä nähtiin mailanvarressa.

Poikien kysymyksiin vastaillut Järvenpää, kertoi nimikirjoitusten jakamisen lomassa Ässien joukkueen tilanteesta harjoituskauden kynnyksellä. Hän kertoi myös käyvänsä katsomassa kaikki Pesäkarhujen ja Kankaanpään Mailan kotiottelut.

 Kuvat Maria Laurila