Maila Lingman-Nukala pesäpallon edustajaksi sinettiseuraryhmään

9.2.2012

Nuori Suomi kokoaa sinettiseuratoiminnan kehittämisen tukiryhmää vuosille 2012–14. Mukaan on valittu 12 lajia, joukossa pesäpallo edustajanaan Maila Lingman-Nukala Espoosta. Ryhmän tavoitteena on antaa palautetta sinettiseuratoiminnasta ja tehdä avauksia toiminnan kehittämiseksi.

 

Sinettiseurat ovat saaneet Nuoren Suomen Sinetin tunnustukseksi laadukkaasta nuorisotyöstään, joka perustuu kaikkia lapsia ja nuoria liikuttaville arvoille.

 

– Pesäpallon huomioiminen valtakunnallista sinettiseuraryhmää koottaessa kertoo lajimme arvostuksesta nuorisopuolella. Nyt saamme mahdollisuuden olla etujoukoissa kehittämässä laadukasta lasten ja nuorten toimintaa, mikä on aina panostus tulevaisuuteen, Lingman-Nukala näkee.

 

– Uskon myös, että omasta osaamisestani Espoon Pesiksen puheenjohtajana, seuratyössä ja koulukierrosten organisoijana on hyötyä ryhmän kannalta. Tarkoitus on laittaa viisaat näkemykset yhteen liikunnan ja urheilun yhteisen tulevaisuuden puolesta, Lingman-Nukala alleviivaa.

 

Pesäpallo valittiin sinettiseuraryhmään lajiryppäästä, jonka muut lajit ovat amerikkalainen jalkapallo, käsipallo, ringette ja salibandy.

 

Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi jatkaa Nuoren Suomen ohjausryhmän jäsenenä.