Jymy ja Pesä-Kiilat jatkavat yhteistyötään

29.9.2010

Tapani Piri tullaan näkemään Pesä-Kiilojen lautasen ääressä tulevalla kaudellakin. Tämän takaa tänään varmistunut yhteistyö Sotkamon Jymyn kanssa.

29.9.2010 

Jymy ja Haapajärvi jatkavat toimivaa yhteistyötä

Farmisopimus mahdollistaa pelaajaliikenteen kumpaankin suuntaan

Sotkamon Jymy jatkaa farmiyhteistyötä Haapajärven Pesä-Kiilojen kanssa. Yhteistyö ykköspesiksessä pelaavan Haapajärven kanssa on osoittautunut toimivaksi.

- Meillä on hyviä kokemuksia yhteistyöstä useamman vuoden takaa ja ehdottomasti halutaan myös jatkaa sitä, kertoo SuperJymy Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heikkinen.

- Sopimukset ovat pitäneet molemmin puolin, täydentää Haapajärven Pesä-Kiilojen puheenjohtaja Jaana Puranen.

Heikkisen mukaan merkittävin syy yhteistyöhön Haapajärven kanssa on, että Keski-Pohjanmaalla tehdään lajin parissa hyvää työtä, urheilullisuutta korostaen.

- Meidän nuoret lahjakkaat pelaajat saavat hyvässä organisaatiossa mahdollisuuden ottaa seuraavan askeleen urallaan, Heikkinen tietää.

Seurojen välille sovittu yhteistyö mahdollistaa jälleen myös pelaajaliikenteen Haapajärveltä Sotkamoon. Viime kaudella esimerkkiä näytti haapajärveläisen juniorimyllyn helmiin lukeutuva Niilo Piiponniemi, joka kävi näyttämässä taitojaan sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä Jymyn paidassa.

- Se antaa puolestaan meidän lahjakkaille pelaajille lisää virtaa harjoitteluun, kun tietää että ovi ylöspäin on auki, Puranen kertoo tyytyväisenä. 
 

Lisää voit lukea Sotkamo Jymyn sivuilta http://www.superjymy.fi/news_09.php?id=956&tp=ak