Pesä-Kiilojen miehille voitot, naiset vielä hakevat sitä

22.5.2010

Lauantaina Pesä-Kiilojen joukkueet urakoivat monen joukkueen voimin ja pisteitäkin ropisi mukavasti.

Naiset vierailivat Pattijoella

Naisten vaikeudet jatkuivat edelleen, sillä vakiokokoonpanosta, jota ei vielä kertaakaan ole saatu jalkeille puuttui pelaajia häiden, muuton, opiskelujen ym. syiden johdosta. Matkalla Pattijoelle kokoonpanoon jouduttiin tekemään edelleen muutoksia ja niinpä vaan allekirjoittanut pelinjohtajakin sai vetäistä pelipuvun päälleen. Onneksi piikkarit, räpylä ja pelipuku alupaitoineen löytyi. Joukkue oli hengessä mukana ja lupasi lainailla jopa alushousujaan ja sukkijaan, jos tarvetta löytyy. Lyöjäjokerimme Marikin löysi itsensä siepparin tontilta, joten pakka oli sekoitettu viimesen päälle.

Peli ei yritykseen kaatunut, ehkä jopa liialliseen sellaiseen. Peli kotijoukkueelle 2-0 (6-0, 8-0), joten eipä siitä sen enempää. Palkitut meiltä II kovakätinen kopparimme Anne-Maria Pesonen ja I loistavaa lukkaripeliä ja joukkuetta pystyssä pitänyt Milja Marjakangas.

Miesten ykkösjoukkue Jokioisten vieraana

Miehet matkasivat aamuvarhaisella kohti Jokioista kolme pistettä mielessään. Kun on kova tahto ja halu, niin ne pisteet otetaan ja näin myös tehtiin.

Aivan ongelmitta ei miestenkään reissu mennyt, sillä pelipuvut, jotka liian samanlaiset kotijoukkueen kanssa tuottivat oman ongelmansa. Asian tiimoilta oltiin Seppo Mustosen ja allekirjoittaneen toimesta yhteydessä myös vastustajaan ja päätuomariin jo edellisenä päivänä. Sovimme, että asia tarkastetaan ennen pelin alkua ja näin myös tehtiin. Päätuomari päätöksellä miehet pelasivat upouusilla tenaveleirin t-paidoilla, joihin Mustonen ominkäsin hakaneuloi numerot (Hyvä Sepi!)

Aurinkoisilla T-paidoilla ei kuitenkaan ollut kovin liukasta syöksyä, vaan Niilo Piiponniemi kotiin syöksyessään repi koko paidan (kursii varmaan itse kokoon). Päätuomari päättikin tässä vaiheessa antaa luvan käyttää oikeaa pelipaitaa, joten Seppo kipaisi pukukopeille hakemaan pelipaidat ja hakaneularumba oli valmis alkamaan.

Ehkä tästä kaikesta sisuuntuneina pojat hoitivat jakson 1-2 Haapajärvelle. Toinen jakso olikin todellista ilotulitusta, sillä Tapani Piri ja Jaakko Hyvönen iskivät molemmat kunnarit ja muutaman tavallisen, jota muu joukkue säesti hyvin. Jakso 7-12 ja koko ottelu suoraan 0-2 Pekille.

Ottelussa palkittiin II Tero Kivelä ja I Niilo Piiponniemi

Miesten 2 joukkue Kajaanissa

Suomensarjajoukkue matkasi Kajaaniin Niilo Jaakonahon ja Pauli Pesosen johdolla ja nappasivat makean 0-2 voiton. Ottelussa palkittiin II Janne Kippola ja I Kai Pätsi

Miesten 3 joukkue Ronkaalassa

Ainoa joukkue, joka sai kunnian pelata kotona, oli miesten maakuntasarja. Peli pelattiin Oulaisten Huimaa vastaan ja tuloksena selkeä 2-0 voitto. Ottelun palkitut olivat Martti Puputti ja Jari Saaranen.

-JP-