Nuorten Superpesiksessä Pesä-Kiiloille voitto ja tappio

21.5.2010

Joonas syöksyy kotipesään - tuloksena tällä kertaa palo
Joonas syöksyy kotipesään - tuloksena tällä kertaa palo
Juhon vuoro tulla kotiin - Sotkamo hieman auttaa heittämällä yli kotipesästä - juoksu tuli!!
Juhon vuoro tulla kotiin - Sotkamo hieman auttaa heittämällä yli kotipesästä - juoksu tuli!!
Niilo lyöntivuorossa
Niilo lyöntivuorossa
Peekun pystäri puhuu
Peekun pystäri puhuu
Jyri lyö tosissaan
Jyri lyö tosissaan

A-poikien peli Haapajärvi - Sotkamo pelattiin todella pitkän kaavan mukaan. Ottelu ratkesi vasta kotiutuslyöntikisassa kotijoukkueelle jaksoin 2-1 (1-4, 6-4, 1-1, 4-2).

Pesä-Kiilojen B-tytöt pelasivat perjantaina Kempeleen Kirin vieraina. Peli ensimmäinen jakso oli Pekin tyttöjen hallintaa aina viimeiseen vuoropariin saakka. Viimeisessä vuorossa Kempeleen tytöt kirivät tasoihin ja aina 7-6 jaksovoittoon. Toinen jakso ratkesi jo ensimmäisessä vuoroparissa Kempeleen hyvään sisävuoroon.

Jaksot menivät emäntäjoukkueelle 7-6 ja 12-2. Pesä-Kiiloista palkittiin II palkinnolla Niina Adler ja I palkinnolla mailan varressa kunnostautunut Sanna Sorvisto.

A-pojat pitkän kaavan mukaan voittoon

Haapajärvellä Pesä-Kiilojen A-pojat saivat Ronkaalaan vieraakseen Sotkamon Jymyn. Heti pelin alussa Pekin pojat lahjoittivat vierailleen 3 juoksua harhoilla ja omilla virheillään. Ensimmäinen jakso olikin siinä, sillä kotijoukkue ei saanut aikaiseksi kuin yhden juoksun.

Tauolla pelinjohtaja Seppo Mustonen kokosi rivit ja toinen jakso alkoikin pojilta terävästi, ulkopeli piti ja omalla sisävuorolla jatkuvan ajon seurauksena yksi juoksu. Toisen vuoroparin hahmo oli Jymyn Lauri Kivinen, joka kiskaisi kolmosjatkeelta vastustamattoman lyönnin ja tilanne oli nopeasti vieraille 1-4.

Pesä-Kiilat vastasi tähän välittömästi Petrus Puputin ja Niilo Piiponniemen läpilyönneillä tilanteeksi 4-4. Puputin Panu ja Rajalan Joonas vielä paukuttivat juoksun mieheen ja kotijoukkue voitti jakson 6-4.

Supervuoropari meni tasan 1-1, joten mentiin kotiutuslyöntikisaan, jossa isännät olivat 4-2 parempia ja näin kaksi pistettä Haapajärvelle ja yksi matkasi Sotkamoon.

Ottelussa palkittiin vieraista II Joni Tervo ja I Lauri Kivinen.

Kotijoukkueen palkitut olivat II Joonas Rajaa ja I Petrus Puputti

-JP-

Kuvat: Jorma Piiponniemi