Miesten ykkösjoukkueen mietteitä ennen sarjan alkua. Äänessä Tero Kivelä!

10.5.2010

Joukkueen kapteeniksi valittu Tero Kivelä kertoilee omia mietteitään ennen sarjan alkua.

Kapteeni Tero Kivelän mietteitä

Talven harjoitukset toivat uusia tuulia tullessaan.

Aloitimme heti marraskuussa lajiharjoittelulla, kolmen eri valmentajan vetämänä.

Talven treeneissä oli motivaatio korkealla, vaikka välillä olikin todella raskaita trillejä ja juoksu-harjoitteita. Niistä todisteena meillä on nopeampi joukkue kuin aikaisempina vuosina.

Ensimmäinen hallipeli Kuopiossa oli jo yllättävän lupaava, vaikka hävittiinkin niukasti 2-0 (4-3, 4-3). Olihan se Kuopiolaisilla jo neljäs peli hallissa.

Keski-Pohjanmaan Cupin voitto toi joukkueelle lisää itseluottamusta ja peli-iloa.

Turnauksessa ulkopeli toimi tosi hyvin ja sisäpelissä luotiin tilanteita jo varsin mukavasti.

Joukkueessa on todella hyvä henki ja odotamme innolla kesän pelejä.

Tulkaa seuraamaan ja kannustamaan uutta, nuorentunutta joukkuetta!

Tero

Vesa Jaakonaho aloitti valmentajana viime syksynä pelinjohtaja Jukka Tiiton aisaparina.

Mennyt talvi aherrettiin Monitoimitalolla kuntopohjaa parantaen, eikä armoa tunnettu. Tylsältäkin tuntuvia perusharjoitteita tehtiin valtavat määrät, mikä pikkuhiljaa alkoikin tuottaa tulosta. Ilolla voinkin todeta, että harjoituksissa oltiin 100 lasissa ja motivaatio työntekoa kohtaan parani koko ajan.

Kiitosta en ehkä jakele kovin helpolla, mutta tässä vaiheessa on pakko antaa tunnustusta koko nuorelle joukkueelle. Pojat ovat ottaneet neuvot vastaan ja siten kehittyneet huimin harppauksin. Uskonkin, että tulevan kauden aikana moni katsoja tulee yllättymään joukkueen esityksistä.

Pääsiäisen tienoilla kävimme Espanjassa harjoitusleirillä ja se antoi ainakin minulle itselleni tunteen, että tämä joukkue pystyy vaikka mihin. Tulevalla kaudella varmasti tapellaan jokaisesta pisteestä ja tätä edesauttaa joukkueen yhteishenki, joka tulee entisestään parantumaan, kunhan koko joukkue saadaan tänne Haapajärvelle.

Toivon, että Ronkaalaan tullaan sankoin joukoin kannustamaan tätä joukkuetta, kuten silloin joskus, kun itsekin pelasin.

Vesa