Pesiskauden päättäjäiset

3.10.2009

Puheenjohtaja Jaana Puranen puhui ennen päättäjäisten aluksi.
Puheenjohtaja Jaana Puranen puhui ennen päättäjäisten aluksi.
Pokaalit ja mitalit
Pokaalit ja mitalit
G- ja F-juniorit vetäjineen
G- ja F-juniorit vetäjineen
D-tyttöjä muistettiin osallistumismitaleilla
D-tyttöjä muistettiin osallistumismitaleilla

Pesä-Kiilojen kauden 2009 päättäjäisiä vietettiin perjantaina 2.10.09 Haapajärven yläasteella. Auditorio täyttyi pesisväestä.

Seuran puheenjohtaja Jaana Puranen puhui lyhyesti ennen palkintojen jakoa ja kertasi kuluneen kauden kohokohtia seuraavasti:

 

- Kausi 2009 on palkintoja vaille paketoitu eli rusetit vain puuttuvat. Kesän aikana pelattiin taas valtava määrä pelejä eri puolilla Haapajärveä ja aivan ensimmäiseksi haluan kiittää teitä kaikkia, sillä toimitsija- ja tuomaritehtävät suoritettiin todella mallikkaasti, mielestäni parhaiten koko seuran historian aikana. Suuri kiitos tästä kuuluu joukkueiden vetäjille.

 

- Aikuisten edustusjoukkueet kokivat nuorennusleikkauksen ja saavuttivat pelillisesti ajatellen minimitavoitteen eli sarjassa säilymisen. Tilan antaminen nuorille oli kuitenkin parasta mitä olemme vuosikausiin saavuttaneet, sillä tämä on antanut monelle muulle motivaatiota harjoitella, tähtäimenään edustusjoukkue. Tulevaan kauteen on huomattavasti helpompi lähteä, sillä kokemus näkyy yleensä myös tulostaululla. Kakkosjoukkueista miesten maakuntasarjajoukkue osoitti kuuluvansa suomensarjaan, onnittelut siitä ja naisten kakkonen oli karsimassa noususta, joten kakkosjoukkueet saavuttivat tavoitteensa selkeästi.

 

- Juniorijoukkueista B-tytöt ja –pojat osallistuivat valtakunnallisiin sarjoihin. Muut joukkueet pelasivat aluesarjaa ja osallistuivat ahkerasti leireille. C-ikäiset kävivät Seinäjoella nuorisoleirillä ja pelasivatkin siellä kohtuullisen hyvin. D-ikäiset osallistuivat sekä alue-että valtakunnalliselle leirille, josta D-pojat nappasivat pelisarjasta kultaiset mitalit. E-ikäiset osallistuivat alueleirille, kuten myös F-ikäiset. Ylivieskan naperoleirillä oli edustettuna sekä tytöt että pojat.

 

- Taloustilanne ei ole kovinkaan kehuttava, vaan töitä on jaksettava tehdä. Tulevalla kaudella meillä onkin ilo ja kunnia järjestää valtakunnallinen Tenavaleiri, jonne odotetaan n. 1500 leiriläistä ja kävijämäärän odotetaan nousevan 3000. Tämä tapahtuma vaatii meidän kaikkien työpanosta ja kokemuksesta voinkin sanoa sen olevan erittäin yhtenäistävä ja kiva viikko.

 

- Kuluneen vuoden aikana olemme saaneet Kärkietenijä-hankkeen eräänlaiseen päätökseen ja suurin voimannäyte oli saada toimintakäsikirja valmiiksi. Tästä täytyy suuret kiitokset osoittaa Laurilan Marialle, joka jaksoi patistaa meitä muita tekemään.

 

- Tähän loppuun ennen palkintojen jakoa haluan kiittää teitä kaikkia, niin pelaajia, vetäjiä, tuomareita, toimitsijoita, vanhempia, talkoolaisia ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta kaudesta ja toivon, että olette myös tulevaisuudessa rakentamassa entistä parempaa seuraa. Kiitos!