TIEDOTE F-JUNIOREILLE

14.6.2009

Peli Toholampea vastaan on siirtynyt ja se pelataan keskiviikkona 24.6. klo 18. Vieraspelit Ylivieskaa vastaan pelataan 5.7.

· Ensi viikolle meille avautui mahdollisuus pelata Nivalaa vastaan Haapajärven alueleirillä. Jaamme pelaajat kahteen joukkueeseen ja molemmille joukkueille tulee leirillä kaksi ottelua. Joukkueeseen A kuuluvat kaikki F-juniori-ikäiset pojat ja joukkueeseen B kuuluvat kaikki F-juniori-ikäiset tytöt sekä joukkueen mukana olleet G-juniorit.

 

·Pelaamme ottelut ikään kuin leirin ulkopuolella (emme majoitu, emmekä ruokaile), joten pelaajille ei aiheudu leiristä mitään kustannuksia. Jos haluat kuitenkin ruokailla leirillä, niin silloin on mahdollista ostaa ruokalippuja, jotka maksavat 5 euroa. 

 

Ottelut

 

Ma 15.6.  klo 15.00 Nivala - HP-K A      (toimitsijavuoro HP-K B)

               klo 18.00 Tekniikkakilpailu

 

Ti 16.6.    klo 10.30 HP-K B – Nivala       (HP-K A)

               klo 15.00 HP-K A – Nivala      (HP-K B)

 

Ke 17.6.   klo 15.00 Nivala – HP-K B       (HP-K A)

 

·Huom! Keskiviikkona 17.6. on F-junioreiden vanhempien toimitsijavuoro miesten pelissä HP-K – Ylivieska. Paikalle tarvitaan neljä vanhempaa.

 

·Naperoleiri Ylivieskassa lähestyy. Ilmoita vetäjille (pojat Jarille ja tytöt Matille) halukkuutesi osallistua leirille viimeistään maanantaina 15.6. Näin voimme viritellä mahdollista yhteistyötä joukkueiden kasaamiseksi Nivalaisten kanssa.