Tiedote F-ikäisille junioreille ja vanhemmille

2.6.2009

Tyttöjen ja poikien joukkueet yhdistetään, koska pelaajia ei ole tullut tarpeeksi erillisiin joukkueisiin. Harjoitusajoista ja peleistä tietoa alla..

TIEDOTE F-JUNIOREILLE

 

Joukkueet yhdistetään

 

F-pojat ja F-tytöt ovat harjoitelleet talven erikseen ja tarkoituksenamme oli muodostaa oma poika- ja tyttöjoukkue. Valitettavasti pelaajia ei kuitenkaan ole riittävästi erillisten joukkueiden muodostamiseen ja niinpä me valmentajat päätimme yhdistää joukkueet. Yhteen joukkueeseen pelaajia on riittävästi, jopa runsaasti, mutta se on vain hyvä asia. Myös vastustajamme pelaavat sekajoukkueilla.

 

Harjoitusajat

 

Joukkueen harjoitukset pidetään Yläasteen kentällä keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 ja perjantaisin klo 16.30-18.00.

 

Ottelut

 

4.6.                             HP-K – Kannus

7.6.                             Have – HP-K

14.6.                           HP-K – Toholampi

5.7. tai 12.7.               Ylivieska – HP-K (kaksi peliä samana päivänä)

26.7.                           Pyhäjärvi – HP-K

9.8.                             HP-K – Oulainen

16.8.                           HP-K – Halsua

             HP-K – Kinnula

23.8.                           Reisjärvi – HP-K

 

Otteluiden aikatauluihin saattaa vielä tulla muutoksia, mutta niistä tiedotetaan hyvissä ajoin. Myös ottelut pelataan yläasteen kentällä.

 

Lisenssi

 

Kaikilla pelaajilla tulee olla lisenssi maksettuna ennen ensimmäistä ottelua.
F-junioreilla lisenssi on B-kilpailulupa. Jos lapsella on oma vakuutus, joka kattaa myös kilpailutoiminnan, niin silloin lisenssin voi ottaa ilman vakuutusta. Lisenssin maksuun pääset kätevästi Pesä-Kiilojen nettisivujen kautta. Muistakaa maksaa myös seuran jäsenmaksu. Ohjeet siihen löytyvät pesiskalenterista.

 

 

Toimitsijavuorot

 

Pesäpalloilu ei ole pelkästään pelaamista, vaan toimintaan kuuluu myös toimitsijavuorot (tuomarivuorot, pallopoika/pallotyttö –vuorot sekä kioskivuorot aikuisille). Valmentajat ilmoittavat näistä vuoroista pelaajille ja vanhemmille edeltävän viikon harjoituksissa. Muistetaan hoitaa omat vuoromme!

 

Naperoleiri

 

Tänä kesänä järjestään Ylivieskassa pesäpallon valtakunnallinen naperoleiri 1-4.8.2009. Pesä-Kiilat on ilmoittautunut leirille sekä tyttöjen että poikien sarjaan, mutta kuten alussa mainitsimme pelaajia ei välttämättä ole riittävästi omiin joukkueisiin. Päästäksemme leirille tarvitsemmekin apua G-junioreilta tai naapuriseuroista. Ilmoittakaa valmentajille halukkuutenne osallistua leirille kesäkuun puoliväliin mennessä. Leirit ovat upeita kokemuksia, joissa pelaajat kehittyvät ja joukkuehenki kasvaa, joten rohkeasti mukaan vaan.

 

Verkkarit

 

Pesä-Kiilojen verkkapukujen ensimmäinen erä on jo tilattu, mutta kysynnän vuoksi niitä voi vielä tilata Kesportista, jossa on myös malli nähtävillä. Puvun hinta on 55 euroa. Jos haluat itsellesi tai mikseipä vaikka koko perheelle seuraverkkarit, niin toimi mahdollisimman nopeasti.

 

Yhteystiedot

 

Joukkueen valmennuksesta vastaavat Jari Nahkanen (040 519 1249) ja Matti Salmela (040 543 9976).