Tervehdys Kärkietenijöille Haapajärveltä!

20.1.2009

Haluan omasta ja seuramme puolesta kiittää teitä kaikkia koulutukseen osallistuneita. Matkaa on ollut hieno taivaltaa juuri näiden seurojen ja edustajien kanssa.

Koulutukseen lähtiessä on aina tiettyjä ennakko-odotuksia ja ne ovat jo tähän mennessä täyttyneet. Kouluttajat ja kummit ovat olleet innostavia eteenpäinpotkijoita. Mika on pistänyt koko persoonansa ja tietotaitonsa peliin, jotta pesisliike kehittyisi ja jatkaisi kulkuaan aina vaan parempaa huomista päin. Kiitos siitä Mikalle ja Artolle, joka uskoi ja luotti tähän koulutukseen.

On myös loistavaa, ettei tämä jää vaan projektiksi, vaan se tulee jatkumaan. Tulevat tapaamiset varmasti antavat virtaa kaikille osallistuville seuroille.

Koulutuksen aikana on saatu loistavia seuraesimerkkejä ja myös varoituksen sanoja, joita olemme ahkerasti AHAA-listaan kirjanneet. Koulutus on antanut mahtavan tukiverkoston, jonka näkemistä jo innolla odottelen. Tapaamisia on jo sovittu puolin ja toisin eli yhteistyössä on tulevaisuus. Kiitos vielä kerran ja voimia kaikille seuratyöhön.

"Rohkealle sydämelle ei mikään ole mahdotonta"

-Jaana-

ps. Jännityksellä odotan, miten se juoksu syntyy? Onko tiedossa merkistä väliin vai jopa välilyönti? Vapaataival se ei ainakaan voi olla, sillä ei tämä niin helposti läpivietävä juttu ole!