Kiitos ja kumarrus

19.9.2008

Kausi 2008 saadaan paketoitua perjantaina 26.9, klo 18.30 yläasteella kauden päättäjäisissä. Päättäjäisissä palkitaan kaikki juniorijoukkueet ja jokaisesta joukkueesta kehittynein ja tsemppipelaaja. Nuorten ja aikuisten joukkueista palkintonsa saavat etenijät ja lyöjät. Palkittujen joukosta löytyvät myös mies- ja naispelaaja, tuomari, nuorisotuomari, vetäjä ja talkoolainen.

Kulunut kausi toi mukanaan paljon onnistumisia, mutta myös hienoisia pettymyksiä. Pelit saatiin pelattua ja toimitsijat hoitivat tehtävänsä, joten kiitos kaikille pelaajille, vetäjille ja tuomareille. Tulevan kauden suunnitelmat ovat jo hyvässä vauhdissa ja uusia vetäjiä on lupautunut mukaan toimintaamme eli tulevaisuus näyttää lupaavalta.

 

Nöyrimmät kiitokset haluan osoittaa kaikille yhteistyökumppaneillemme ja talkoolaisille, sillä ilman teitä ei tätä seuraa pystyttäisi pyörittämään. Me kaikki yhdessä voimme tarjota haapajärvisille ja monelle lähialueen nuorelle harrastus, jossa saa kehittyä omalla tasollaan, unohtamatta kilpaurheilua.

 

Pesä-Kiilat on mukana Kärkietenijä-hankkeessa, jonka tarkoituksena on kehittää seuraamme yhä vain paremmaksi. Maanantaina 29.9. kokoonnumme Ojanperän Riston johdolla keskustelemaan seuramme nykytilasta ja sitä kautta paremmasta tulevaisuudesta. Tähän tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki vetäjät, johtokunta ja asiasta kiinnostuneet. Tilaisuus alkaa klo 18.30 Haapajärven yläasteella.

 

Toivotan kaikille hyvää syksyä ja päättäjäisissä nähdään!

 

Jaana