Jännittävää pesiskesää!

4.6.2008

Uusi kausi ja uudet tuulet, Pesä-Kiilat mukaan Kärkietenijöihin. Suomen Pesäpalloliitto käynnisti ensimmäisen puolitoistavuotisen seuraohjelman kymmenelle valitulle seuralle. Seuraohjelman tarkoituksena on auttaa ja kehittää seuroja matkalla huipulle, monipuolistaa seuratoimintaa ja parantaa sen laatua sekä antaa seuratoimijoille käytännön työkaluja arkipäivän toimintaan. Seura vahvistaa ohjelman myötä uudistumiskykyään tulevaisuudessa.

Paljon luvattu, mutta ensimmäisen jakson kokeneena olen intoa täynnä ja odotan tulevaa mielenkiinnon vallassa. Kesän aikana tulemme arvioimaan seuraamme ja käymään kehityskeskusteluja eri tahojen kanssa. Pyydänkin teidän kaikkien apua, jotta voimme tehdä seurastamme yhä paremman.

Tulevaan kesään kuitenkin kuuluu pesäpallon pelaaminen ihan ykkösjuttuna. Joukkueita meillä on jälleen kerran Keski-Pohjanmaan pesiksen seuroista eniten, joten pelien ja harjoitusten läpivienti kunnialla tarkoittaa hyvää yhteishenkeä ja vastuuta omista työvuoroista.

 

Pesä-Kiilojen edustusjoukkueet sekä miehissä että naisissa pelaavat tulevalla kaudella ykköspesistä. Tavoitteet ovat korkealla, joten Superpesiksen karsinnat eivät ole mahdottomuus. Matkalla huipulle meitä ovat auttamassa farmisopimukset Sotkamon Jymyn ja Reisjärven Pilkkeen kanssa.

 

Junioritoiminnan tärkein tavoite on saada mahdollisimman monelle haapajärviselle lapselle ja nuorelle hyvä harrastus, jossa jokainen saisi edetä omien mahdollisuuksiensa ja taitojensa mukaan.

Tulevana kautena meillä on jokaisessa ikäluokassa joukkue tai kaksi, joten jännittäviä pelejä on tiedossa lähes jokaiselle illalle.

 

Tahdon mitä nöyrimmin kiittää johtokuntaa, pelaajia, vetäjiä, tuomareita, vanhempia ja kaikkia talkootyöhön osallistuneita, sillä työnne haapajärvisen pesäpallon eteen on korvaamatonta.

 

Haluan kiittää myös yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistavat laajan toimintamme. Toivonkin, että me kaikki huomioisimme heidän panostuksensa käyttämällä niitä palveluita, joita he tuottavat.

 

Toivotan teidät kaikki tervetulleiksi Ronkaalaan seuraamaan niin isojen kuin pientenkin pelejä!

 

Ronkaalassa kohdataan!

 

Jaana Puranen

Puheenjohtaja