Lämpenevää huhtikuuta!

16.4.2008

Siis toivottavasti... Huhtikuu puolessa ja kentälle on päästy muutaman kerran kokeilemaan osuuko siihen palloon vai ei. Vuodet eivät siis ole veljeksiä tai sisaruksia keskenään.

Miesten ykkösjoukkue kävi huhtikuun alussa Benalmadenassa harjoitusleirillä. Matkan miehet maksoivat ihan hartiapankilla eli talkootunteja on kerääntynyt pojille ihan mukavasti. Viikon aikana joukkue harjoitteli hyvin ja palaverejakin oli kertynyt useampi. Tiiton Jukka oli viikon antiin tyytyväinen ja odotteleekin jo kovasti harjoituspelejä, joissa miehet saavat näyttää osaamistaan ja vakuuttaa pelinjohtajan.

Naiset ovat päättäneet aloittaa huhtikuun sairastelemalla eli kaikki mahdolliset flunssat ja kuumetaudit on koettu ja nähty. Terveenä olleet ovat sitten harjoitelleet sairaittenkin puolesta ja tuloksiakin on toivottavasti nähtävissä.

Junioripuolella harjoitteluinto on selvästi lisääntynyt, kun ulkokausi lähenee ja uusia pesislupauksia on tullut ja lisääkin otetaan vastaan.

G-junioreiden vanhemmat ovat innolla hankkimassa joukkueelle uusia pelipukuja ja tämä jos mikä on lämmittänyt puheenjohtajan mieltä. Se työ tulee suoraan sydämestä ja olenkin varma, että kiitos työstä tulee, kun oma lapsi pukee pelipuvun ensimmäistä kertaa ylleen.

Johtokunnalle tämä aika on todella kiireistä, mutta kai sitä sitten vanhana on kiva kiikkustuolissa muistella.

Hauskaa kevättä ja toivotaan lämpimiä kelejä!

-Jaana-