Helmikuun kuulumisia

4.2.2008

Pesäpalloilija elää tärkeitä aikojaan, peruskunto pitäisi olla kohdillaan ja toistojen määrä on armoton, kun haetaan osaamistasoa ensi kaudelle.

Monarilla on tullut vietettyä useampia tunteja viikossa. Itse vietin esim. toissaviikolla 14 tuntia arvokasta vapaa-aikaani juosten pallon perässä ja samalla valmentaen sekä vanhempia että nuorempia pelaajia. Syytä tähän hulluuteen en ole löytänyt, ehkä se on sitten rakkaus lajiin ja mukaviin ihmisiin. (Vesan mielestä niitä mukavia ihmisiä löytyisi kotoakin….).

 

Viime viikonloppuna olivat sekä naiset että miehet Viitasaaren hallissa treenailemassa vähän isommissa olosuhteissa. Kummankin joukkueen reissu oli ollut hyvä. Lyönnit napsuivat jo melkein keskelle mailaa ja räpyläkin ylsi maahan asti eli tästä on hyvä jatkaa. Kevään aikana molemmat joukkueet tulevat pelaamaan muutaman harjoitusottelun hallissa ennen kuin Ronkaalan lumet sulavat.

 

Juniorijoukkueet ovat harjoitelleet innokkaasti ja uusia harrastajia otetaan mukaan! Kippolan Janne ja Heikkilän Taneli olivat käyneet D-poikien harjoituksissa opastamassa poikia ja kivaa oli ollut.

B-pojat tulevat pelaamaan SM-sarjassa ja tästä joukkueesta tulemme varmasti kuulemaan. Joukkueessa tulee pelaamaan Haapajärven, Haapaveden ja Reisjärven parhaimmisto ja itse Seppo ”Velho” Mustonen on viuhkan varressa.

 

Sarjaohjelma miesten ykköspesiksessä on julkaistu ja mielenkiintoista on tarjolla. Sarja käynnistyy keskiviikkona 14.5 Ylivieska - Haapajärvi pelillä, ja tästäpä ei taida tunnetta puuttua. Sunnuntaina 18.5 Pesä-Kiilat saa vieraakseen Jyväskylän Kirin. Naisten puolella sarja starttaa la 17.5. Ohjelma tullaan julkaisemaan lähiaikoina, joten jaksetaanpa odotella vielä hetkinen.

 

Eli näin täällä Haapajärvellä.

 

-Jaana-