Syksyiset terveiset Ronkaalasta!

11.9.2007

Syksy on väistämättä tullut ja on kiitosten aika. Haluan omasta ja johtokunnan puolesta kiittää kaikkia toiminnassamme mukana olleita, on ollut taas hauskaa viettää kesä kanssanne. Pelit saatiin pelattua ja toimitsijavuorot hoidettua kunnialla, joten nauttikaa kirpeistä syysilmoista ja kerätkää voimia tulevaan kauteen.

 

Yhteistyökumppanit, teidän panostuksenne on mahdollistanut laajan toimintamme, joten mitä suurimmat kiitokset mukana olostanne.

 

Kausi oli äärimäisen mielenkiintoinen. Naisten ykkösjoukkue saavutti tavoitteensa ja varmisti hyvissä ajoin paikkansa uudessa sarjassa. Nuori kakkosjoukkue hankki kokemusta kovista peleistä ja olivat tappioista huolimatta tyytyväisiä, että lähtivät sarjaan.

 

Miesten puolella kaksi viikkoa ennen sarjan loppumista oli kaikki mahdollista (karsinnat superiin, ykköseen, säilyminen tai jopa suora tippuminen). Unelmat kuitenkin sortuivat pala palalta loukkaantumisten myötä. Jari Saaranen sai kuitenkin tsempattua joukkueen siihen iskuun, että suora säilyminen saavutettiin, mikä tuntui suurelta voitolta. Kiitos myös Ylivieskalle, kun jaksoi taistella loppuun asti ja omalla voitollaan auttoi myös meitä viimeisellä kierroksella.

 

Miesten kakkosjoukkue putosi maakuntasarjaan, mutta urheasti taistellen. Maakuntasarjajoukkue pelasi hauskaa pesäpalloa ja kivaa oli, sillä se näkyi katsomoon asti.

 

Juniorijoukkueet osallistuivat kesän aikana ahkerasti leireille. Alueleirillä Nivalassa olivat nuorimmat joukkueet ja valtakunnan leireillä kävi viisi joukkuetta. Kuluvan kauden aikana meillä oli joukkue jokaisessa juniorisarjassa ja parhaimmissa kaksi.

 

Tulevan syksyn toiminnasta sen verran, että lauantaina 22.9 toivotamme kaikki Ronkaalaan päättäjäistapahtumaan. Kahvipannu on kuumana ja mehuakin löytyy!

Aikuisen väen päättäjäiset vietetään yhdistettynä pikkujouluna marraskuun loppupuolella.

 

Lopuksi voin todeta, että ensi vuoden joukkueet ovat suunnitteilla ja hyvältä näyttää.;) Asiasta informoidaan lähiaikoina.

 

Hauskaa syksyä,

 

Jaana