Kevät keikkuen tulevi

15.3.2007

Ihanaa, lumi sulaa ja aurinko paistaa, voiko enää mukavammin asiat olla.. Pientä pelkoa kuitenkin takatalvesta on, mutta kiitos kuitenkin kaupungin pojille ja Puputin Vesalle Ronkaalan auraamisesta. Punainen nurmi näkyy jo ja innokkaimmat ovat kiirehtineet piikkareiden ostoon. Malttia nyt kuitenkin.

Kulunut syksy ja talvi on kulunut harjoittelun merkeissä ja satoja tunteja on pesä-kiilalaiset viettäneet Monarilla ja kohta se aika on taakse jäänyttä elämää, mutta vielä on harkkoja jäljellä ja vielä pitää muutama lyönti hioa ”kohilleen”. Mutta täytyy sanoa, että hyvältä näyttää ja hyvältä tuntuu.

 

Harjoittelun lomassa joukkueet ovat osallistuneet talkoisiin ja keränneet varoja tulevaa kautta varten. Kevään aikana pelaajat tulevat vielä jakamaan uutta varainhankintamateriaalia, joten toivotaan kaupan käyvän. Juniorijoukkueet tarvitsevat varoja tulevan kesän leireihin, joihin olemme taas innokkaasti osallistumassa.

 

Miesten edustusjoukkue on lähdössä pääsiäisenä Benalmadenaan harjoitusleirille ja täytyy sanoa, että ahkerasti ovat miehetkin osallistuneet talkoisiin. Ovat välillä jopa uineet öljyssä J, no se taisi olla hiukan liioiteltua. Kateeksi käy, ei se öljy, vaan se Espanjan aurinko. Hyvää matkaa kuitenkin, sillä aamut taitavat käydä aika vähiin.

 

Naiset pelaavat tulevalla kaudella kahdella joukkueella ja pelinjohtoasiatkin ovat nyt kunnossa. Sauli Sornikoski ja uusi tuttavuus Teppo Seppälä toisessa juonivat ensi kauden kuviot. Harjoittelusta on vastannut allekirjoittanut ja täytyy sanoa, että kivaa on tyttöjen kanssa ollut.

 

Hyvää kevään jatkoa ja voimia kaikille!

 

-Jaana-