Tuomarit pääosassa

12.6.2006

Kolme pistettä niin lähellä

Haapajärven Pesä-Kiilat otti tärkeän 1-0 voiton sunnuntaina Riihi-Pesiksestä (3-0, 1-1).

Ensijakson Pesä-Kiilat vei ottelua halliten, vaikka vastustajan harhaheitto avustikin ei jakson voittajasta ollut epäselvyyttä, sillä kahden harhaheitolla saadun juoksun lisäksi Immo Rautiaisen lyömäkin juoksu olisi riittänyt jaksovoittoon, sillä Pesä-Kiilojen ulkopeli oli tehokkaan tuhoisa.

Toisella jaksolla Immo Rautiainen löi avausjuoksun, mutta Riihimäki sai kopparin avustuksella tasoituksen, eikä lisäjuoksuja syntynyt. Näin Pesä-Kiilat sai vain kaksi pistettä, vaikka olisi ansainnut kaikki kolme.

Pesä-Kiilojen peli sotki päätuomarin ihmeelliset pari sisävuoroa sotkeneet estämisratkaisut, jotka saivat yleisön lämpenemään ja niitä käsiteltiin tiukin sanoin lehdistöpalaverissakin.