Pääsisipä jo ulos harjoittelemaan

6.4.2006

Pesä-Kiilojen C-poikia uusissa tuulipuvuissaan
Pesä-Kiilojen C-poikia uusissa tuulipuvuissaan

Aurinko nousee yhä korkeammalle päivittäin ja alkaa lupailla, että kohta päästään taas ulos harjoittelemaan. Se antaa lisää harjoitusmotivaatiota, vaikka olemmekin menossa 2.4 sisälle harjoittelemaan.

Poikien harjoitukset aloitettiin syysloman jälkeen, joten salilla on vietetty useampikin harjoituskerta. Harjoituksissa on kulkenut parhaimmillaan 16 poikaa ja osa todella ahkerasti.

Harjoitusrinki koostuu –90 ja –91 syntyneistä pojista. Nuoremmille pojille kuntosaliharjoitus on tullut uutena harjoitusmuotona tälle talvelle mukaan ohjelmistoon. Harjoitusten painopisteenä on ollut nopeuden ja kestävyyden lisääminen. Oman mausteensa harjoitteluun tuo miesten pallolla pelaaminen.

Syksyn aloitus palaverissa poikien ja vanhempien kanssa sovittiin, että tehdään aluesarjaan omat ikäluokat ja leirisarjaan kootaan näistä yhteinen joukkue. Tavoitteena olisi päästä pelaamaan Jyväskylän leirillä kilpasarjassa. Samalla sovimme uusien tuulipukujen hankinnasta, joka toteutui talkoiden ja mainostajien suosiollisella avustuksella. Poikien harrastuksen tukena on osallistuvat vanhemmat, josta kiitos heille.

Kevään kuluessa olemme käyneet kahdesti hallissa pelaamassa. Nämä pelit on järjestetty Jyväskylän Kirin junioreitten kanssa ja molemmilla on ollut mieluisat kokemukset tästä yhteistyöstä.

Kevättä odotellen Vesa Puputti HP-K