Hauskaa Helmikuuta

1.2.2006

Joulu on jo taakse jäänyttä elämää ja veroilmoituskin saatu työllä ja vaivalla tehtyä. Helmikuu on aina kiva kuukausi, pitkä tammikuu on takana ja kevät kolkuttelee jo nurkan takana. Edessä paljon kivoja juttuja, kuten Espanjan harjoitusleiri, jota onkin jo odoteltu naisten osalta monen vuoden ajan.

Pesä-Kiilojen edustusjoukkueet ovat kasassa ja juniorit e-ikäisistä alkaen harjoittelevat Monitoimitalolla. Miesten joukkue on etusivulla esillä, mutta naisten joukkueesta on tullut paljon kyselyjä, joten tässäpä harjoitusrinki vielä kerran:

Hakala Virve, Hietala Sanna, Kalajanniska Teija, Koivuaho Anu,  Kähtävä Hanne, Kärkkäinen Sonja, Oravakangas Elisa, Oravakangas Niina,                     Palokangas Netta, Pirttimaa Jenna, Pylväläinen Hanna, Salolahti Marjo,               Salmela Mari, Suhonen Sarianna ja Vesaluoma Mari.

Mahdollisista vahvistuksista on keskusteltu joukkueen sisällä, mutta mitään päätöksiä suuntaan tai toiseen ei ole tehty. Pesä-Kiilojen epävirallisella keskustelupalstalla on juttuja, joiden todenperäisyys on hiukan hukassa. Olen vastannut moneen viestiin ja lupaan  vastata jatkossakin, mutta mielellään kyselijälle henkilökohtaisesti.

Ystävänpäiväkin lähestyy ja Pikin Timolle tiedoksi, että jo muinaiset roomalaiset ovat viettäneet kyseistä päivää samantapaisissa merkeissä. Olkaamme mekin ystäviä toinen toisillemme ja viettäkäämme ystävänpäivää joka päivä!

-Jaana-