Vauhdikasta pesiskesää!

20.5.2005

Tämä puheenjohtajan palsta oli vahingossa jäänyt pois kesän 2005 kalenterista. Tässä on luettavissa puheenjohtajan terveiset kaudelle 2005.

Pesäpallokausi 2005 on jo käynnistynyt. Pesä-Kiilat lähtee tulevaan kauteen täynnä luottamusta ja toivoa. Sekä naisten että miesten edustusjoukkueet pelaavat tulevana kautena Suomensarjassa. Kummatkin joukkueet lähtevät taistelemaan ykköspesispaikasta ja odotettavissa onkin jännittäviä hetkiä Ronkaalassa.

Tulevana kautena meillä on huikeat 20 joukkuetta, jotka kantavat Pesä-Kiilojen värejä. Tästä määrästä voimme todeta, että pesäpallo on nousussa Haapajärvellä. Aikuisten sarjoissa meillä on edellisten lisäksi joukkueet naisten ja miesten Maakuntasarjassa, Lady-pesiksessä ja Kontioissa.

Junioritoiminta on seurassamme vilkasta, sillä meiltä löytyy jokaiseen sarjaan joukkue ja useampaan peräti kaksi. Seurallemme myönnettiin lokakuussa 2004 ensimmäisten kahdeksan pesäpalloseuran joukossa arvostettu Sinettiseura tunnus. Se on osoitus laadukkaasta ja monipuolisesta nuorisotoiminnasta. Tämän tunnuksen saamiseksi on seurassamme tehty töitä useiden vuosien ajan ja olemme saamastamme Sinettitunnuksesta ylpeitä.

Junioritoiminnan onnistumisen edellytyksenä ovat hyvät koulutetut vetäjät ja aktiiviset vanhemmat. Haapajärvellä nämä asiat ovat kunnossa, josta suuri kiitos teille.

Pesä-Kiilat järjestää 11. - 16.7 valtakunnallisen Suurleirin, jolloin Haapajärvi tosissaan haastaa huomisen. Tuon viikon aikana Haapajärven pesiskentät valtaa n. 1800 pesäpallonuorta ympäri Suomen. Leiri tuo mukanaan myös suuren joukon vanhempia ja huoltajia, joten talkoolaisia otetaan mielihyvin mukaan iloiseen toimintaamme.

Suurleirin lisäksi tulemme järjestämään 20. - 21.8 Kontioiden SM-turnauksen, joten Pesä-Kiilat ja Haapajärven kaupunki tekevät itseään tunnetuiksi pesäpallopiireissä.

Lämmin kiitos johtokunnalle, pelaajille, vetäjille, tuomareille, vanhemmille ja kaikille talkootyöhön osallistuneille. Teidän kanssanne on ilo jatkaa yhteistä taivaltamme.

Pesä-Kiilat kiittää myös yhteistyökumppaneita, jotka ovat tehneet mahdolliseksi laajan toimintamme. Sinettiseuratunnus on myös tunnustus kaikille teille, jotka tuette arvokasta työtämme lasten ja nuorten parissa. Ja arvoisa yleisö teille me tulemme tarjoamaan jännittäviä hetkiä, joten

TERVETULOA RONKAALAAN !

Jaana Puranen
puheenjohtaja